Forum > Santa Fe SM

[Santa Fe SM] Santa Fe kodowanie pilota centralnego zamka

<< < (12/29) > >>

Dareq36:
Witam . Nie zgodze się z poprzednikiem. Nowy pilot ( orginał) da się zaprogramować w   kilkanascie ( no może w kilkadziesiąt sekund). Sam robiłem :).
U mnie jest przełącznik i nie było problemów. W przypadku gdy nie ma przełącznika należy zrobić zworkę w centralce na czas programowania  - patrz posty wcześniejsze  :).
pozdro.

qsal:

--- Cytat: "Dareq36" ---Witam . Nie zgodze się z poprzednikiem. Nowy pilot ( orginał) da się zaprogramować w   kilkanascie ( no może w kilkadziesiąt sekund). Sam robiłem :).
U mnie jest przełącznik i nie było problemów. W przypadku gdy nie ma przełącznika należy zrobić zworkę w centralce na czas programowania  - patrz posty wcześniejsze  :).
pozdro.
--- Koniec cytatu ---

Nie twierdziłem że się nie da.
Po prostu zacytowałem link w którym ktoś pisze że są problemy z zakodowaniem nowego "czystego" pilota w Hyundai Cupe.
To wszystko.
Jeżeli jest inaczej to super, bo sam chcę kupić nowy pilot - używek nigdzie nie mogę odnaleźć, a jedyne źródło to ten gość z Cieszyna.

Pozdrawiam

DjKosmit:
Witam.

Czy Panowie wiedzą jak przypisać brelok do centralnego zamka w Santa Fe CM ?? 2007 rok ??

Pozdrawiam

gepi47:
Witam
Przyłączam się do pytania poprzednika (DjKosmit). Czy da się samemu, metoda opisaną w tym temacie zaprogramować pilota do w Santa Fe rocznik 2007 i wyżej.
Z tego co widzę wszyscy co wypowiadali się, że im się udało zaprogramować mieli Santa Fe z rocznikiem do 2006.
Pozdrawiam

froniu:

--- Cytat: "jaclwapl" ---
--- Cytat: "qsal" ---

3. i nawet taki bajer dla gadżeciarzy
http://www.kluczauto.eu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=624&category_id=252&keyword=hyundai&

--- Koniec cytatu ---

Ale bajer:) Ciekawe jak to działa? Wystarczy wsadzić kluczyk i pilot do tej obudowy czy trzeba jakoś kombinować?
--- Koniec cytatu ---

Witam , zrobiłem sobie tak kluczyk , pestkę wydłubałem mozolnym zeskrobaniem plastiku z oryginalnego kluczyka i przełożyłem do tej nowej obudowy ( jest tam dedykowane miejsce, co do samego grotu to nie szukałem i nie dorabiałem tylko wyciąłem z tego co mi zostało z kluczyka po usunięciu plastiku i pestki, trzy ruchy szlifierką i jest ok. co do pilota to oryginalny przy czym w środku należy oprócz elektroniki to tylną obudowę z oryginalnego pilota po to żeby mieć uchwyt do baterii. Całość prezentuje się jak na foto

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej