Forum > Santa Fe SM
[Santa Fe SM] Santa Fe kodowanie pilota centralnego zamka
marunio:
Ok dziękuję za podpowiedź, tak właśnie zrobię.
To-Masz1980:
Witam. Czy kodowaliście pilota w sposób opisany na forum czyli centralka immo set/off? Komu się udało? Czy hi scan cascade jest skuteczna? Ja posiadam jeden klucz główny M oraz mam wyciągnięty pin do immo 6 cyfrowy. Pomoże ktoś? Dziękuje.
cancer:
--- Cytat: "To-Masz1980" ---Czy kodowaliście pilota w sposób opisany na forum
--- Koniec cytatu ---
Tak kodowałem pilota w sposób opisany na forum i zakończyło się to całkowitym powodzeniem. Nie mieszaj kodowania pilota z kodowaniem kluczyka to dwie rożne sprawy. U mnie programem cascade nie dało się zaprogramować pilota. Napisz który rok Santaka i czy masz przełącznik set/off .
To-Masz1980:
Próbuje zakodwoać pilota w sonacie 2001r. Pilot nowy, 3 przyciski oryginał,częstotliwość 433,92MHz. Sposób z centralka set/off nie działa. Opcja kodowania pilota casdada również nie wchodzi.Napisałe kod pin bo taki posiadam i co dziwne jak w programie chce go użyc by wejśc np. do zakładek z kluczami to pin jest 4 cyfrowy a mój ma 6 cyfr. To tak na marginesie. Mi chodzi jedynie o pilota.
cancer:
To jest wątek o kodowaniu pilota w Hyundai Santa fe. Nie mam pojęcia jak koduje się w Sonacie. Tutaj masz wątek na ten temat :
http://hyundaiklub.pl/forum/viewtopic.php?t=10411
Nawigacja
[#] Następna strona