Forum > S-Coupe / Coupe / Veloster

Problem z hamowaniem z dużej prędkości

<< < (8/9) > >>

BartBartez:

--- Cytat: "Jarek" ---Ja jestem zwolennikiem samodzielnego grzebania w aucie
--- Koniec cytatu ---

Ja również i wszystkie znaki na niebie wskazują na pompę.

--- Cytat: "Jarek" ---co wymaga jednak sporej ilości wolnego czasu
--- Koniec cytatu ---

Tego niestety mi brakuje

--- Cytat: "Jarek" ---wyłączyć abs i zrobić "normalny" układ hamulcowy
--- Koniec cytatu ---

Niestety brakuje czasu na kombinacje bo w piątek zlot, a chcę bezpiecznie dojechać.
A jak ominąć ABS jak z pompy są tylko 2 wyjścia?? Na trójnikach?

kml:

--- Cytuj ---Pan w ASO "troszkę" się pomylił. Pompa kosztuje 886zł
Zamówiłem zamiennika za około 250zł. Jutro będzie nowa i zobaczymy co z tego wyjdzie
--- Koniec cytatu ---

Dam sobie reke uciąć, że dali Ci własną cenę zakupu a ta cena to już cena detaliczna :-/

Daj znać czy zamiana coś pomogła.

BartBartez:

--- Cytat: "kml" ---Dam sobie reke uciąć, że dali Ci własną cenę zakupu a ta cena to już cena detaliczna :-/
--- Koniec cytatu ---

Też nie do końca. Pompa już do mnie jedzie i mam info, że ten zamiennik to tylko inne pudełko, a w środku orginalna pompa by Hyundai. :mrgreen: Za cenę hurtową 230 zł.

230zł VS 886zł - ładna przycinka

kml:

--- Cytat: "BartBartez" ---
--- Cytat: "kml" ---Dam sobie reke uciąć, że dali Ci własną cenę zakupu a ta cena to już cena detaliczna :-/
--- Koniec cytatu ---

Też nie do końca. Pompa już do mnie jedzie i mam info, że ten zamiennik to tylko inne pudełko, a w środku orginalna pompa by Hyundai. :mrgreen: Za cenę hurtową 230 zł.

230zł VS 886zł - ładna przycinka
--- Koniec cytatu ---

I ten przykład pokazuje ile sie płaci za odpowiedni znaczek :-? Ciekawe czy nowa pompa Ci pomoże, miejmy nadzieje że tak :)

BartBartez:

--- Cytuj ---ten zamiennik to tylko inne pudełko, a w środku orginalna pompa by Hyundai. :mrgreen: Za cenę hurtową 230 zł.
--- Koniec cytatu ---

Okazało się,że pompa to pełnowartościowy orginał i nawet pudełko było "Hyundai".
Po wymianie pompy hamulce są o wiele skuteczniejsze jednak problem nadal pozostał(w mniejszym stopniu ale jednak).
Zastanawiam się nad przewodami hamulcowymi ale ogólnie brak mi pomysłów

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej