Forum > i30 FD

Rdza !!!!!!!

(1/3) > >>

Marek:
Witam
Dzis podczas wizyty na stacji benzynowej odkrylem ognisko rdzy, slupek przedniej szyby od strony pasazera.Jestem w szoku,kopara opadla mi do podlogi.Auto ma 4 miesiace !!!!
Czy ktos mial jakiekolwiek problemy tego typy ze swoim i30? Czuje,ze to poczatek klopotow i walki z serwisem.Mam jak najlepsze zdanie o tym aucie,wybralem go zamiast octavii, a dzis nogi sie pode mna ugiely i pierwszy raz zaczalem sie zastanawiac czy dobrze zrobilem.
Dramat, nowe auto.Szok.

Łukasz:
Czy to miejsce nie było wcześniej obite albo zarysowane?

Marek:
Nie nie bylo,raczej ciezko obic auto lub zarysowac na przednim slupku,na wysokosci polowy przedniej szyby.Jest pecherz i wylazi rudziocha.We wtorek atakuje serwis, spodziewam sie ciezkiej batalii.Twardziele nie sa skorzy do ulegania marudzeniom klientow :mrgreen:

Hants:
Jejku - moj 16 letni wozik ma tycie plamki rdzy w miejscu, gdzie sie podnosnik zaklada.. Walcz uparcie z serwisem - to nie jest typowa cecha aut z Korei.

Cibor:
Prawdopodobnie mogłeś oberwać kamieniem.... Wtedy ruda Ci się wdała i masz problem.... Na prawdę!! Jak ja oberwałem kamieniem z pod ciężarówy to nie dość że widziałem jak leciał to jeszcze szybę zbił.... Boję się że może nie przejść w serwisie.... ;/

POWODZENIA!!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej