Forum > S-Coupe / Coupe / Veloster

Problemy które mnie trapią w Scoupe z 93 roku.

<< < (5/8) > >>

psy si tec:
Na Pb tez szaleje...Najbardziej przy wlaczonym przeplywomierzu...Hm...Sproboje jutro cos podzialac...Na Pb zapala tak po 4 sek krecenia...potem rozpedzam auto zeby przejsc na gaz ale dopiero tak po 3 min sie da...

Cibor:
Masz walnięty przepływomierz i ECU Ci szaleje... To oczywiste że od razu nie przeskoczy na LPG ponieważ parownik nie zdąży się jeszcze zagrzać... Czy jak odpalasz czujesz zapach PB??

psy si tec:
Tak niekiedy czuc nawet bardzo...zaraz po odpaleniu jak chce dodac gazu to go jakby muli,spadaja obroty ale zaraz wyrownuje obroty....czasami zgasnie

psy si tec:
ok Wymienilem tak: świece i kable ngk , filtr powietrza i paliwa , olej z filtrem i musze stwierdzic ze na bezynie juz ani nie szarpie ani nie gasnie a na gazie wszystko ok.

Niekiedy jak jest cieply i sie go zapala ze 3 razy to sie wzbija na obroty ..ale to pikus i jestesm zadowolony.pozdrowienia

zubrzyk1:
Ostatnio wpadłem na pomysł by powymieniać wszędzie w desce rozdzielczej żarówki.
Narazie wymieniłem przy zapalniczce bo popalone były i w schowku.
Mam pytanie ma ktoś schemat w którym są pokazane żarówki od pokrenteł ogrzewania i zegarów ?? Bo przy pokrętłach świeci tylko obieg powietrza a reszta nie. Mógłby mi ktoś pomóc ??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej