Forum > Lantra
Nowy nabytek i pare pytań
azahiel:
I jeszcze takie pytanie/proźba:
Zdjęcie lub schemat wszystkich kontrolek na zegarach. Bo wydaje mi się że powinna być Check Engine ale się nie świeci.[/quote]
Witam mam taką instrukcję ale w języku czeskim -myślę że to ci pomoże ,język trochę dziwny ale na pewno się domyślisz o co chodzi i co jest co ,pozdrawiam. :evil:
http://fotozrzut.pl/zdjecia/6a7d94c4c8.jpg
Złośnik:
A ja wrzucę po poslku bo znalazłem instrukcję polską :)
/hmm nie znalazłem kontrolki CE niestety/ albo spaloną mam żarówkę. Niech inni się wypowiedzą którzy widzieli w J-2 świecącą CE i gdzie ona jest ?
Złośnik:
Już neipamiętam, bo jakiś czas temu rozbierałem zegary, ale chyba wszystkie luki są wypełnione i wszystkie żarówki wsadzone w zegary w J2 ? Czy panowie brakuje jakichś żaróweczek i by dziaalły należało by uzpełnić brakujące ? Bo niepamiętam jak tam jest :/
limp83:
Dzięki za odpowiedzi
Znajomy mi mówił że najprawdopodobniej powinna być CE ale okazuje się że jednak nie ma.
Widzę że jest kontrolka rezerwy paliwa bo jakoś po zakupie autka wskazówka już na dole a żadna kontrolka mi się nie świeciła. Teraz wiem że można było jeszcze jechać.
Dzięki i pozdrawiam
Złośnik:
No dobra, ale nie ma kontrolki bo niema jej wogóle, czy nie ma bo nie ma w niej żarówki ?
Chyba będę musiał rozebrać raz jeszcze zegary i spojrzeć co tam jeszcze jest a co nie.
Nawigacja
[#] Następna strona