Forum > Lantra

Nowy nabytek i pare pytań

<< < (3/4) > >>

wlad:

--- Cytat: "Złośnik" ---No dobra, ale nie ma kontrolki bo niema jej wogóle, czy nie ma bo nie ma w niej żarówki ?
--- Koniec cytatu ---

przykładowo u mnie w atosie kontrolka była ale nie było do niej ścieżki na płytce drukowanej :evil:

Złośnik:
O w mordę :) Ale jajca heheheh :) To jak będę tylko miał czas to zajrzę jeszcze raz z tyłu zegarów :)

waldi678:
witam

niestety lantra J2 fabrycznie niema podłączonej kontrolki CE (zaślepiony otwór białą taśma i brak żarówki z oprawką),ja nieposiadam ABS i przełożyłem żarówke z oprawką w zaślepione miejsce po prawej stronie koło kontrolki ABS i CHECK ENGINE działa po włączeniu stacyjki chwilke świeci i po samodiagnostyce silnika gaśnie.Poniżej kontrolki ABS jest również niepodłączona kontrolka przypominajaca o zapieciu pasów bezpieczeństwa ,należy ja też uruchomic poprzez wsadzenie oprawki z żarówką,u mnie dziala znakomicie pusluje na czerwono około 5 sekund.czyli wszystko jest sprawne tylko niewiem dlaczego niedali oprawek z zarówką do tych kontrolek:o( pozdrawiam

Złośnik:
Now idzisz kolego. Świetnie, czyli tak jak myślałem. Należałoby się w takim razie zaopatrzyć w takie oprawki, żarówki da się pewnie dostać. A oprawki ?
Co do braku ich, niewiem, każde auto jest awaryjne mniej lub bardziej ale może nasze są całkiem bezawaryjne wiec po co CE ? <lol> żartuję :)

Oprawki to chyba R5 na żarówki 1.2W 12-14V. Tylko jakieś takie nietypowe chyba :/

waldi678:
na allegro dostaniesz bez problemu cały zestaw licznikowy, bedzie kilka oprawek na zapas :lol: pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej