Forum > Getz
przebieg w waszych getz-ach???
thepablo:
Posiadam Getza 2004, 1.5 CRDi [D3EA]. Ma przejechane ponad 201 000km. Absolutnie nic złego się nie dzieje. W ubiegłym roku sciągnąłem go z Niemiec, miał 183 500. Wymieniłem olej, filtry, przy 200 000 wymieniłem rozrząd. Czyli standardowa eksploatacja. Jedynie przy około 195 000km chłodnica klimatyzacji przestała współpracować, wiec została wymieniona na nową.
guciod:
Posiadam Gacka z 2007, 1,5 CRDI i przejechałem 42tyś i spokój cisza oby tak dalej! Pozdrowienia dla wszysztkich Gackowiczów! :mrgreen:
kuzak:
Getz 1,3 2005 - 65 kkm.
Poza materiałami eksploatacyjnymi:
- awaria centralnego zamka i alarmu - czyli tego co dorzucili gratis przy zakupie :>
- wymiana plecionki w układzie wydechowym (niby rzecz eksploatacyjna, ale uważam że trochę za wcześnie)
- podejżenie łożyska oporowego w sprzęglę - już niektórzy mechanicy chcieli wymieniać mi całe sprzęgło, ale wystarczyło dokręcenie czegoś ( <co?> ) i po kłopocie.
Generalnie z autka jestem zadowolony.
Pozdrawiam wszystkich Hundajowcufff <piwo>
bobza:
Witam jestem nowy zarówno na forum jak i w posiadaniu Getza wiec na początku pozdrawiam serdecznie
Getz wrzesień 2005 1,1 przebieg 92 tyś jestem drugim posiadaczem, auto z polski pierwszy właściciel serwisował w ASO same poodstawowe rzeczy nic sie nie działo, ja po zakupie zrobiłem rozrząd płyny filtry i gitara.
Przejechałem dopiero 700 km jest ok
Galus87:
Nasz jeździ po polskich drogach od 2tyg. Rocznik 2006r. 1,1 przebieg 54tys.
W porównaniu z Panda, Fiesta czy Fabia, Getsik spisuje się wyśmienicie. Nic nie trzeszczy jak u reszty, klimatyzacja chłodzi do 4,5stopnia. Jest super <piwo>
Nawigacja
[#] Następna strona