Forum > Getz
przebieg w waszych getz-ach???
marasbydg:
Witam, tak jak w tytule, Jakie macie aktualne przebiegi w swoich samochodach?? Osobiście getz 1.1 - 15.000 - także prawie nic. Poprzednio miałem nissana sunny z przebiegiem ponad 320000 i chodził pięknie. Czy getz też tyle da rady????
piter10:
Kiedy ostatnio podziwiałem w salonie Hyundaia i20 do serwisu obok przyjechał Getzem przedstawiciel handlowy pewnej dość znanej kosmetycznej firmy. Od słowa do słowa, dowiedziałem się że człowiek robi rocznie prawie 70(!) tys. km. Jeździ praktycznie po całej Europie. To był Getz z 2005 roku 1.3 benzyna z klimą i elektryką. Przebieg samochodu prawie 250 tys. km. Wymieniane miał tylne amortyzatory jeszcze na gwarancji, poza tym zwykłe czynności serwisowe, wymiana rozrządu i płynów. Mówił że w jego firmie auta te są bardzo chwalone za bezawaryjność.
PS. Aha, mój z listopada 2008 ma niewiele - 8tys. ale jeżdżę prawie wyłącznie w mieście.
RADTUS:
04' i 107kkm
bez problemów, standardy eksploatacyjne
pozdr,
Panzer:
Mam Gacka 1.1 z grudnia 2008. Najechane blisko 5000 km. Miasto i szosa. Narazie jestem bardzo zadowolony. Oby tak dalej nic się nie dzieje.
Pozdrowienia dla wszystkich Gackowiczów i aby omijały nas awarie.
klodek:
2004 > 76 000
żadnych większych usterek.
Standardowa eksploatacja.
Nawigacja
[#] Następna strona