Forum > S-Coupe / Coupe / Veloster

Pare pytań - centralny zamek ,lusterka, fotel itp...

<< < (2/4) > >>

Pyros:
1.Niestety tak nie jest i fotel nie przesuwa się sam po otwarciu.
2.Bujający fotel to nie jest wyposażenie "standard" więc musisz po prostu sprawdzić śruby go mocujące :-P
3. Trzecie światło stopu nie jest atrapą i jak najbardziej powinno świecic!!! Jeśli w środku nie masz nic to oznacza,że ktoś coś w nim kombinował. Chyba,że brakuje Ci tylko żarówki to chyba wiesz co w takim przypadku zrobić..... ;-)

Rafi:
2. U mnie jakiś czas temu zaczął "bujać" sie fotel pasażera, na pewno nie jest to wina śrub mocujących (przynajmniej w moim przypadku) dziś może się zmobilizuje i spróbuje coś z tym zrobić, napisze co to było.
3. Ja mam 2 sztuki S-coupe GT i w obu miałem atrapy (żadnych kabli, żarówek).

BartBartez:
1.W jednym z moich Scoupe się przesuwał

3. W obu miałem atrapy, ale wystarczy dobrać oprawkę żarówki i łatwo jest to podłączyć

maspex:
Dokladnie jak BartBartez napisal,w moim Skupie fotel pazazera sie przesuwa jak sie pociagnie wajche,najpier sie sklada,potem do przodu leci. Teraz juz wiem,dlaczego jakis kabel mi wisi w bagazniku (od lamp do spoilera) :D tez pewnie mialem atrape w spoilerku,ale STOP dziala ( a myslalem,ze albo walniety w klape byl i ktos nie umial pociagnac kabli,albo jakies zwarcie sie zrobilo i ktos takie obejscie zrobil) Widocznie w standardzie to tylko czerwony odblask jest

BartBartez:
A tak dla potomności to oprawkę żarówki spoilera najłatwiej dobrać w sklepie z częściami do ciężarówek(od lamp obrysowych) na żarówkę W5W(spokojnie wystarcza)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej