Forum > S-Coupe / Coupe / Veloster

Pare pytań - centralny zamek ,lusterka, fotel itp...

(1/4) > >>

Sarna:
Witam jestem od niedawna posiadaczem scoupe z 93 roku.Mam pare pytań w zwiazku z centralnym zamkiem ,czy w kazdym scoupe był centralny?? Jesli tak to gdzie szukac przyczyny niedzialajacego zamka i jeszcze jedno pytanie w zwiazku z elektrycznym lusterkiem jedno chodzi drugie nie podobno jakas kostka niepodłaczona i tez pytanie do was gdzie ją mozna znaleśc znaleść.Z góry dziekuje za pomoc .

Pyros:
Co do centralnego to z tego co sie orientuje to zaden Scoupe nie miał fabrycznie montowanego centralnego zamka. Co do przyczyny niedziałającego zamka to podaj więcej informacji :-P

Sarna:
No wydawalo mi się ze z kluczyka to mialy no ze pilota to wiem ze niemialy. No co ja moge napisac poprostu nie dziala jak by go niebyło a i jeszcze jedno pytanie co to za urządzenie do ktorego dochodzi wiazka kabli pod siedzeniem pasażera. A moze tos ma jakas ksiazke do scoupe w pdfie bo zamotane te hyundaje.

Rafi:
Ja mam jakiś manual do Scoupe po angielsku w formacie PDF jeśli jesteś zainteresowany to odezwij się na priv.

Aby dostać się do kostki od lusterka musisz zdemontować tapicerkę na drzwiach.

To coś pod fotelem pasażera to TACU (time and alarm control unit) steruje czasowym wyłącznikiem wycieraczek i alarmem firmowym (jeśli autko jest w nie wyposażone). Jest tam jeszcze czasowy wyłącznik ogrzewania tylnej szyby, sygnał ostrzegawczy o otwartych drzwiach  i może jeszcze coś o czym zapomniałem ;/

Sarna:
Mam jeszcze pare pytan czy fotlel pasazera po otwrciu powinien przesunac sie do przodu jak np w hondzie?? i moze ktos mial jakis przypadek bujajacego sie fotela i co moze byc tego przyczyna??I takie pytanko czy swiatlo trzeciego stopu na spojlerze to tylko atrapa?? bo po odkreceniu klosza byla tylko plastikowa fabryczna zaślepka w miejscu żarówki.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej