Forum > i30 GD
[i30] [i30] Dołożenie tempomatu - nowa i30
piwi:
Ja jeszcze mam takie pytanie. Czy jak znajdę odpowiednią kierownicę to można będzie przełożyć tylko panele z przyciskami i odpowiednie okablowanie? Czy jest to raczej niemożliwe?
Pytam, ponieważ przeważnie kierownice z drugiej ręki są w złym stanie, tzn skóra jest poobcierana i poprzecinana. A nie chciałbym mieć tempomatu kosztem brzydkiej kierownicy, wiadomo :)
Pozdrawiam
kosmos2011:
Piwi odsyłam Ciebie do post#1 tego tematu punkty od 1 do 10.
piwi:
Nie doczytałem. Dzięki :)
carver:
Czy taka kierownica:
http://allegro.pl/hyundai-i-30-i30-od-2012-kierownica-funkcyjna-i4665794276.html
nadaje się jako dawca przyciskow i okablowania? Przyciski na srebrnych listwach wydaja się ok, problem jest w tym ze nie widze po lewej stronie przyciskow do obsługi telefonu. Czy ewentualnie można pobrać stad same przyciski, a okablowanie dostać inna droga?
kosmos2011:
Carver dodaj do Swojego postu czytelny screen aukcji.
Nie bardzo rozumiem piszesz że lewy przyciski nie jest taki jaki potrzebujesz, a potem dodajesz czy można pobrać same przyciski, a okablowanie kupić gdzie indziej.
Odpowiedz jest taka lewy przycisk nie obsługuje telefonu i trzeba dokupić prawidłowy. Wewnętrzna wiązka obsługuje tempomat, radio, ale czy telefon trzeba by było odczytać numer części z naklejki która jest przyklejona do wiązki.
Nawigacja
[#] Następna strona