Forum > Matrix / ix20
[ix20] zalety, wady, testy i uwagi ogólne
larry:
Gratulacje :mrgreen:. Co do drzwi to porównaj z tymi z drugiej strony ( szerokość przerwy miedzy framugą ) - ja miałem troszkę krzywo zamontowane i przez to zamek nie chciał zaskakiwać, pojechałem do serwisu z tym to mi je wyprostowali i teraz wszystko ok
ph71:
--- Cytat: "jack55" ---Odebrałem dzisiaj swojego IX20...
--- Koniec cytatu ---
Witaj w klubie zadowolonych, szerokości życzę... :-)
lukasz.zst:
MI dzisiaj szczena opadła jak byłem po akcesoria do ix20 , była pani hyundaiem ix35 z przebiegiem 2,300km około z stukającym zawieszeniem , przyczyna odbojniki do klejenia to samo co ja mam. Na rożnych forach czytałem o i30 i nic nie daje wymiana
jack55:
Za mną drugi dzień użytkowania auta.Pozycja za kierownicą rewelacyjna.Wsiadanie do samochodu przy moich 2m wzrostu wreszcie stało się przyjemnością.Regulacja zagłówków z przodu rewelacyjna.Każdy dopasuje do siebie właściwe położenie.Używanie zestawu bluetooth i wykonywanie połączeń telefonicznych przy pomocy komend głosowych to prawdziwa przyjemność.Fabryczny zestaw muzyczny bije na łeb ten, który posiadam w Octavii również oryginalny Skody.Żadnych wibracji ani rezonansu.Sterowanie z kierownicy niesamowicie przemyślane.Czujniki parkowania działają bez zarzutu i bardzo ułatwiają życie.Jedyny minus jaki do tej pory dostrzegłem to brak jakiejś gumowej maty w miejscu oparcia lewej stopy.Przy obecnej aurze wykładzina w tym miejscu brudna i mokra.Także tutaj dali ciała.Jutro przyklejam kawałek gumy i będzie po kłopocie ;-)
O sesji zdjęciowej oczywiście pamiętam jak tylko pogoda dopisze zaraz wrzucę fotki :-)
quiki:
Witam, wszystkich, tak jak napisałem w przywitalni jestem nowym szczęśliwym posiadaczem fajniutkiego ix20, wlasciwie bardziej żona. Jedyne co mnie rozczarowało w tym samochodzie to słabiutki silniczek 1,4. Wiedziałem że nie będzie to wyścigówka ale spodziewałem się choć troszkę większej dynamiki. Poza tym autko jest super, wizualnie z zewnątrz i w środku bardzo się wszystkim podoba.
Nawigacja
[#] Następna strona