Forum > Matrix / ix20

[ix20] zalety, wady, testy i uwagi ogólne

<< < (7/85) > >>

ph71:

--- Cytat: "tommii" ---
--- Cytat: "irekmiecz" ---
 Widziałem na żywo i uznałem że takie coś wygląda jeszcze gorzej niż standard w wersji COMFORT  na którą się zdecydowaliśmy. Kolorystyka jest kwestią gustu, jednemu się podoba to a innemu tamto.

--- Koniec cytatu ---

No widzisz. A ja jak ją zobaczyłem na żywo to powiedziałem, że tylko ta i żadna inna.
--- Koniec cytatu ---

W moim odczuciu ładniejsza beżowa niż ta skóra w mlecznej czekoladzie  :mrgreen:

larry:
Nieprawda  :-P. "Czekoladowa" jest super  ;-)

ph71:

--- Cytat: "larry" ---Nieprawda  :-P. "Czekoladowa" jest super  ;-)
--- Koniec cytatu ---

Wiedziałem, że można liczyć na Twoje odczucia w tym względzie  :mrgreen:

jack55:
Odebrałem dzisiaj swojego IX20.Wszystko ok.Samochód naprawdę robi wrażenie.Moja Skoda Octavia 2 1.6 MPI to relikt z zamierzchłej przeszłości.Skrzynia biegów to po prostu bajka.Silnik cichuteńki, pomimo obecnych temperatur.Elastyczność zadawalająca.Zawieszenie bez zarzutu, ciche i bez żadnych niespodzianek.Trakcja pomimo tego  co czytałem na włoskim forum absolutnie bez żadnych zastrzeżeń.Najpierw przejechałem się na fabrycznych letnich oponach Continental obwodnicą Trójmiasta potem zmieniłem na zimowe GoodYear UltraGrip 8.Na jednych i na drugich cisza i spokój.6 bieg bardzo się przydaje szczególnie powyżej 110km/h.Chociaż na razie silnik trzeba dotrzeć, także bez szaleństw.Nic nie stuka nic nie puka i oby tak dalej  :-) Podświetlanie zegarów i całej deski rozdzielczej bajeczne.Świetna jest możliwość wyłączenia podświetlania radia w warunkach nocnych.Krótko mówiąc Hyundai to bardzo przemyślany samochód.  Co do zauważonych usterek to tylne drzwi za kierowcą zamykają się trochę ciężej od pozostałych, także pewnie będzie trzeba je za jakiś czas wyregulować.Wyświetlacz od czujników parkowania zamotowany z tyłu na podsufitówce, ale wystarczy zerknąć w lusterko wsteczne, żeby dokładnie zobaczyć wyświetlaną odległość od przeszkody bez potrzeby obracania się.Jutro zrobię sesję zdjęciową i wrzucę fotki :-o
Pozdro :-)

lukasz.zst:
Gratulacje zakupu
Ja dziś miałem -28C rano o 3,35 jak odpalałem to trochę dłużnej kręcił , wyświetlacz miedzy zegarami chodził z opóźnieniem do puki w środku sie nie podniosła temperatura, płyn do spryskiwaczy zamarzł  było do -22 z Orlenu, z racji że mam automat to jak wrzucił na drugi bieg było lekkie szepniecie - zimny olej, po 8km było w aucie 20C.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej