Forum > Matrix / ix20
[ix20] zalety, wady, testy i uwagi ogólne
endriu:
Witam ja tez mam 1,4 chociaz w opisie nie moge zmienic wskoczyło 1,6 i tak zostało zjechałem nim troche Polskie góry i nie moge powiedziec nic złego o silniczku co prawda 2 osoby ale bagaznik pełny włączonona klima i latem spalanie 5,5l niezle co .
lukasz.zst:
Zachęcam do przejrzenia tego postu okazuje sie że w ix35 faktycznie tez lecą odbojniki w zawieszeniu
[ Dodano: 2012-02-07, 21:24 ]
http://hyundaiklub.pl/forum/viewtopic.php?t=592&postdays=0&postorder=asc&start=0
cepcio:
Jednak ix20 też tak ma. W moim na nierównościach też tłucze szczególnie z przodu. Umawiam się na wizytę w serwisie aby sprawdzili.
lukasz.zst:
Odebrałem moje ix20 po klejeniu odbojników i jestem bardzo zadowolony wreszcie zawieszenie jest miękkie , bez dobijania ( metalicznych odgłosów) ,porostu jest ciche zawieszenie .
Naprawdę polecam pojechać na serwis
cepcio:
Ja jestem umówiony na sobotę. Ile trwała cała naprawa i czy próbowali przekonywać w serwisie że tak musi być czy uczciwie powiedzieli że ten model tak ma i trzeba je kleić ? Dziwne że nie montują innych odbojników bardziej miękkich od fabrycznych. W którym dokładnie miejscu kleją na zdjęciu ?
Nawigacja
[#] Następna strona