Forum > Matrix / ix20

[ix20] zalety, wady, testy i uwagi ogólne

<< < (66/85) > >>

wojbur:
Kolejny raz problem z czujnikami ciśnienia po zmianie kół na letnie. Jutro mają  2h żeby to doprowadzić do porządku albo zobaczą co to znaczy trudny klient.

irekmiecz:
wojbur Nie wiem jak to skonstruowano w Hyundai-u ale może to coś podpowie, zwłaszcza ósmy post; http://www.suzukiklub.pl/forum/viewtopic.php?t=11944&highlight=czujniki+ci%B6nienia
Cały wątek jest niezwykle ciekawy.

wojbur:
Irekmiecz - dzięki za chęć pomocy, ale nie chce mi się czytać tamtejszej, całej dyskusji, wróciłem po 12h roboty do domu. Czujniki działają poprawnie, uwinęli się dość szybko. ASO w Rybniku na Gliwickiej, ale telefonicznie kontaktowali się z Zięba&MMCars w Katowicach. Jak na jesień przy zmianie kół problem się pojawi sprawa ląduje na biurku Rzecznika Praw Konsumenta - za samo zaprogramowanie czujników przy zmianie kół liczą sobie 40 zł, a trwa to może z 10 minut.

Stracone 4.5h,powrót zakorkowaną trasą,kilkadziesiąt kilometrów zrobionych - sory, ale przy swoim Chevrolecie Aveo 2009 nie mam takich problemów...

irkor:
Zamiast tracić nerwy i pieniądze, może lepiej przyzwyczaić się do żółtej lampki awarii i będzie po sprawie.

wojbur:
Idąc tym tropem lepiej za 10-20% ceny nowego ix20 kupić pierwsze lepsze auto, 8-10 letnie w komisie od Mietka, prosto z rajchu... Nie po to płaci się kilkadziesiąt tysięcy żeby coś nie grało.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej