Forum > Matrix / ix20

[ix20] zalety, wady, testy i uwagi ogólne

<< < (46/85) > >>

lukasz.zst:
Ja zacząłem pierwszy walkę z importem o zawieszenie, mowie wam za granicą jest oprogramowanie u nas nie będzie oj długo znając importera.
Jak czytam opinie o spalaniu to tylko w Polsce tak dużo palą auta. Ja mam żal do importera polskiego  oto że auta sa unas dużo droższe niż w checzach i tam do każdej jednostki benzynowej 1,4 1,6 i 1,6AT jest fabryczne LPG . Dodatkowo występują wersje diesel 1.4 75KM , 1.4 90KM , 1.6 115KM i 1.6 128 KM

zbyniuw48:
Witam
wygląda na to, że temat przednich amortyzatorów mamy w zasadzie opanowany.
Teraz moglibyśmy się skupić na spalaniu.
Na początek prośba do wszystkich którzy są niezadowoleni o zgłaszanie tego przy okazji wizyty w serwisach. Może importer zareaguje gdy będzie wiele zgłoszeń. Przypuszczam że podobnie było z amortyzatorami.
Chyba nie są zainteresowani opiniami, że Hyundaie dużo palą.
Pozdrawiam

ph71:
Przyłączam się do tej sugestii i zachęcam pozostałych. Zarówno do zgłoszeń w ASO jak i dzielenia się spostrzeżeniami na forum. Użytkownicy na zagranicznych forach Hyundai'a też skarżą się na różne dolegliwości auta i często uzyskują rozwiązania. Sądzę, że opisywane i czytane na forach opinie również nie pozostają niezauważone przez producenta lub jego emisariuszy, w szczególności te powtarzające się.
Zatem bądźmy cierpliwi i konsekwentni dla dobra ogółu jak i siebie samych. Jakkolwiek by to nie zabrzmiało...  :mrgreen:

ed. Usunięcie cytatu. Nie cytujemy wypowiedzi, na którą odpowiadamy, jeśli znajduje się ona bezpośrednio nad naszym postem. tekla

kri$:
Pisałem już kilka razy na forum, że w serwisie mam od roku wymienione oprogramowanie, więc to wszystko zależy od serwisu. Samochód zaczął mniej palić. Aktualnie czekam na wymianę gąbki siedzenia kierowcy, więc zaraz zapodam temat zawieszenia do serwisu.
Silnik 1.6 rok produkcji 2011.

ed. Usunięcie cytatu. Nie cytujemy wypowiedzi, na którą odpowiadamy, jeśli znajduje się ona bezpośrednio nad naszym postem. tekla

ph71:
Może podaj nazwę serwisu aby można było zadzwonić i zweryfikować co tak naprawdę Tobie zrobiono z tym oprogramowaniem.
Zainteresowani sprawdzą w swoich ASO i może wszyscy będziemy zadowoleni. Mam auto z 12.2011 i póki co ASO, w których pytałem nie potwierdzają aktualizacji do benzyny  :roll:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej