Forum > Matrix / ix20
[ix20] zalety, wady, testy i uwagi ogólne
endriu:
Dobry wybór Maolma gratuluję mam nadzieje że będziesz zadowolona .
KoTeK:
--- Cytat: "Maolma" ---DRODZY KOLEDZY.......
--- Koniec cytatu ---
Również podpisuję się pod stwierdzeniem, że powinnaś być zadowolona z tego auta. Moja żona uważa, że jest bardzo śliczne, chociaż czasami wspomina Chevroleta Aveo. Pamiętam czasy gdy sprzedawaliśmy Matiza, to i łezka jej się zakręciła - było to naprawdę świetne auto.
Maolma:
Kotku ;-) ,dzięki za podbudowanie mojej wiary.
Matizek dobry jest, tylko ciut już za mały...no i ten brak poduszek...Kiedyś miałam wypadek Tico i wiem co to znaczy. Kupiłam potem tego ślicznego nowiutkiego Matizka, na szczęście zdarzeń z nim nie miałam, ale ta myśl, że nie ma w nim poduszki nadal tkwi. Oj, chyba łezka też mi się w oku porządnie zakręci. Był to mój pierwszy nowy samochód i z całą pewnością mogłabym nim jeździć bez problemów jeszcze ładnych parę lat, ale cóż coś takiego w człowieku jest, że zawsze dąży ku lepszemu. Dziś go umyłam, jest jak nowy ani śladu zużycia, a tym bardziej rdzy, szkoda się rozstawać...
Myślałam kiedyś o chevrolecie nowym modelu, ale nie podobają mi się te przednie okrągłe lampy i wielki cyfrowy wyświetlacz prędkości, nie uważam, aby był podobny do ix20.
Pozdrowionka :-)
KoTeK:
--- Cytat: "Maolma" ---Kotku ;-) ,.........
Myślałam kiedyś o chevrolecie nowym modelu, ale nie podobają mi się te przednie okrągłe lampy i wielki cyfrowy wyświetlacz prędkości, nie uważam, aby był podobny do ix20.
Pozdrowionka :-)
--- Koniec cytatu ---
Jakbym słyszał moją żonę :mrgreen: - tak samo myślicie, raczej się chyba nie znacie, więc to ta babska solidarność :-P . Mój AVEO wyglądał "normalnie" - kupowalem go nowego, ale w 2008 roku po liftingu. To prawda, ten dzisiejszy to kwestia gustu. Sprzedając go dużo straciłem - miał 3 lata - więc cena w tym okresie spada dosyć gwałtownie. Gdybym miał go porównać do IX-sa - to raczej trudno znaleźć mi coś wspólnego - chyba oprócz urody :mrgreen: . Oczywiście nigdy nie narzekałem na AVEO - było to świetne auto, ale IX jest zdecydowanie fajniejszy - duży, komfortowy itp.
Wydaje mi się, że powinnaś być naprawdę zadowolona. Mój AVEO wyglądał tak: AVEO , a IX-ksik wygląda TAK
Pozdrawiam Cię serdecznie....
Maolma:
Miłe porównanie ;-) :mrgreen:
A może się jednak znamy :-D ?
Nawigacja
[#] Następna strona