Forum > Matrix / ix20
[ix20] zalety, wady, testy i uwagi ogólne
KoTeK:
--- Cytat: "jack55" ---
//www.youtube.com/watch?v=aFF1NLrcbLo
--- Koniec cytatu ---
Chyba nie jest to najlepszy przykład pokazania spalania IX-sa. Jest to chwilowe zużycie, które tak naprawdę nie obrazuje faktycznego spalania.
Muszę przyznać, że sam także pomykałem jak kolega z "Youtuba" (oczywiście w celach testowych :mrgreen: ) i komfort jazdy w zupełności mi wystarcza.
Maolma:
DRODZY KOLEDZY, dziękuję Wam bardzo za zainteresowanie, cenne wskazówki i wsparcie :-D KUPUJĘ :!: Wszystko omówione, zadatkowane, odbiór w połowie stycznia :-D . Biały Comfortowy ogier (no może kucyk, bo 1,4).
Słuchajcie, macie wyświetlacze czujników parkowania gdzieś z lewej strony czy na kokpicie? Tak podobno montują i tak ja mam mieć - to ponoć standard i najlepsze rozwiązanie. Ma tak Ktoś? Ja mam wątpliwości, czy to wygodnie patrzeć.
irekmiecz:
Gratulacje ! Życzę zadowolenia z auta i podjętej decyzji.
Biały - zwłaszcza z czarnymi listwami bocznymi na drzwiach jest naprawdę świetny, ktoś na tym forum kiedyś pokazał zdjęcia właśnie takiego i byłem pod wrażeniem.
Temat o montażu wyświetlacza czujników parkowania http://www.hyundaiklub.pl/forum/viewtopic.php?t=594
albert:
Gratuluję decyzji i wyboru. Z miłą chęcią obejrzę zdjęcia tego ogiera, oczywiście jak już się nim nacieszysz. Co do wyświetlacza czujników parkowania, to ja mam zamontowany centralnie na podszybiu i bardzo dobrze zdaje egzamin. Pokazuje wartość cyfrową odległości i dodatkowo paskami lewą i prawą stronę. Do tego oczywiście sygnały dźwiękowe. Przy wrzuceniu biegu wstecznego działają tylne czujniki, a przy pozostałych przednie. Przednie mają to do siebie, że przy deszczu czujniki są atakowane przez krople i jazda przy częstych sygnałach dźwiękowych jest uciążliwa. Ja mam zamontowany wyłącznik, którym można wyłączyć przednie czujniki i jest cisza, tylnych to nie dotyczy. Poniżej zdjęcie mojego wyświetlacza na podszybiu.
Maolma:
Dzięki :-)
Nawigacja
[#] Następna strona