Forum > Lantra
[Lantra J2] Angel eye
BartBartez:
--- Cytat: "k7s5a2" ---Regeneracja bodajże 100 zł. od reflektora.
--- Koniec cytatu ---
60zł os odbłyśnika. Po regeneracji światło lepsze niż z HID przed regeneracją.
KacperooSonata:
a co sądzicie o malowaniu lampy od środka tych miejsc które nie odbijają światła na czarno nie wiem dokladnie jak to sie nazywa ale widzialem takie wynalazki :] lub oklejanie klosza folią na czarno? Pozdrawiam
jagucio:
--- Cytat: "KacperooSonata" ---a co sądzicie o malowaniu lampy od środka tych miejsc które nie odbijają światła na czarno nie wiem dokladnie jak to sie nazywa ale widzialem takie wynalazki :] lub oklejanie klosza folią na czarno? Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
już lepiej pomaluj te ozdóbki... za oklejone folia lampy Ci dowód na pewno zabiorą...
KacperooSonata:
a soczewke w lampe lantry w domowym zaciszu włożyć raczej nie będzie łatwo? jak sądzicie? a jeszcze sprawa tylnych lamp jak wygląda sprawa z wklepaniem w nie diód led? Pozdrawiam i dzieki za zainteresowanie tematem
Kaluzny15:
Według mnie zamienić na soczewkę nie jest tak trudno lecz potrzeba chęci i wytrwałości. Ale co do soczewki należałoby w tym miejscu gdzie jest soczewka szkło zeszlifować reflektora żeby nie był ryflowany. Tak jak jest np. w hyundaiu coupe budzie 1996 w na przeciwko odbłyśnika świateł długich jest klosz ryflowany który kieruje strumień światła ale w miejscu soczewki klosz jest nieryflowany. Choć gdzieś w necie widziałem przeróbkę gdzie była soczewka wstawiona w normalnym kloszu ryflowanym.
Nawigacja
[#] Następna strona