Forum > Lantra
[Lantra J2] Angel eye
spicia:
to już chyba bedzie łatwiej jakieś lampy gotowe z soczewkami wpasowac i dac auto do blacharza żeby ładnie wykończył i pomalował
Kaluzny15:
Kiedyś rozpatrywałem taką opcje żeby dopasować lampy od renault megane bo najbardziej kształtem przypominają te Lantry j2. Ale mimo wszystko szpary by były więc dwa błotniki do szpachlowania i malowaniu. Z góry ewentualnie można dać brewki. Ale najgorzej według mnie by było z dopasowanie zaczepów, trzeba było by się trochę narobić. Szkoda że nie ma lamp tuningowych do lantry.
KacperooSonata:
przy lampach chciałbym zostać fabrycznych :) własnie tym wyróżnia sie tuning hyundaia u nas w polsce jak sobie pokombinujesz tak będziesz miał bo w stanach i Korei czesci pełno... a macie może jakiś temat znany Wam gdzie ktoś dobrze wpasował soczewke w lampe?
Brt85:
Na Youtube poszykaj sobie. Kiedyś widziałem jak koleś pokazywał jak to zrobił. Nazywało się to "How to build HID projector headlights" czy jakoś tak...
KacperooSonata:
Dzięki za całą Waszą pomoc zdecydowałem że wrzuce pasek led i prysne na czarno te elementy co nie odbijają światła. Być może dojdą do tego ksenony ze szlifem szkła ale to w pozniejszym czasie. Mądry wybór? czy lepiej sie za to nie brać?
Nawigacja
[#] Następna strona