Forum > Accent

Kontrolka Check Engine zapala się i sama gaśnie - Accent '98

<< < (2/7) > >>

kml:
marcusSE, musisz się wybrać na kompa jak się swieci i wtedy próbowac szukać kodów ew błędów. Tak na podstawie lektury forum to może jakaś lambda dogorywa? Z tego co widzę najczeście jest przepływomierz, sondy, katalizator i ew nieszczelości w układach dolot/wylot. Sporo o tym było ale niestety bez kodów z kompa mało kto Ci pomoze :(

marcusSE:
Tak tez sadze ze bedzie trzeba znow go podpiac pod komputer ale i tak wielkie dzieki za wszystkie sugestie i wskazowki dotyczace tej usterki sa one dla mnie cenne bo przyznaje ze na mechanice to ja sie znam niewiele :oops: . Pozatym sadze ze bede jeszcze wiele pytal bo naprawde sprobuje doprowadzic to autko do stanu gdzie wkoncu jazda nim bedzie dawala przyjemnosc :D To moze jeszcze ktos z Was podpowie mi czy warto zakladac te uniwersalne szyby dostepne na alegro bo niestety u mnie nie dzialaja jak by nie klimatyzacja to tez nie wiem jak by bylo w te upaly :shock:

kml:
marcusSE, zawsze Ci ktoś pomoże jak się zapytasz o konkrety a nie o chlodnice z furgonetki z mięsem w bagażniku accenta :>

Czy chodzi Ci o uniwersalne szyberdachy? Ja tam nie lubie takich rzeczy i jestem zajadłym przeciwnikiem cięcia samochodu ale jedna osoba założyła i sobie chwali (przepraszam, ale nicku nie pomnę - czerwony acent ze zdjęciami w podpisie :) )

marcusSE:
kml nie ,nie o szyber dach mi chodzi padly mi silniczki od szyb w dzwiach i zastanawiam sie czy takie uniwersalne beda dobrym zamiennikiem czy orginal ja wymontowalem obydwa i szyby mam teraz zablokowane i tylko klima mnie ratuje :-P

kml:

--- Cytat: "marcusSE" ---kml nie ,nie o szyber dach mi chodzi padly mi silniczki od szyb w dzwiach i zastanawiam sie czy takie uniwersalne beda dobrym zamiennikiem czy orginal ja wymontowalem obydwa i szyby mam teraz zablokowane i tylko klima mnie ratuje :-P
--- Koniec cytatu ---

hihi :) Ja mam uniwersalne siłowniki do zamków i jest GIT :) Zobacz czy na stig.pl są jakieś fajne. Od nich brałem siłowniki i rzeczywiście są DUŻO lepsze niż tani badziew z allegro.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej