Forum > Accent

Kontrolka Check Engine zapala się i sama gaśnie - Accent '98

<< < (3/7) > >>

marcusSE:
Super wlasnie o te uniwersalne szybki mi chodzilo pozatym juz z tej firmy mam kupiony centalny zamek (do teraz lezy i czeka na montaz :cry: ) a to ciekawostka ze w moim accencie sa elektryczne lusterka ,podgrzewane fotele ale tak urzytecznej zeczy jak c.zamek to nie przewidzieli <co?> A jak z montazem byly jakies problemy ?

kml:

--- Cytat: "marcusSE" ---Super wlasnie o te uniwersalne szybki mi chodzilo pozatym juz z tej firmy mam kupiony centalny zamek (do teraz lezy i czeka na montaz :cry: ) a to ciekawostka ze w moim accencie sa elektryczne lusterka ,podgrzewane fotele ale tak urzytecznej zeczy jak c.zamek to nie przewidzieli <co?> A jak z montazem byly jakies problemy ?
--- Koniec cytatu ---

Skąd masz podgrzewane siedzenia!? :) Ja zamieniałem same siłowniki i wszystko poszło idealnie. Mało tego, jak pisałem do kolesia bo mi zamek działał odwrotnie to odpisywał i mówił co sprawdzić a trzeba było przełożyć w centralce przewód ;)

Z ciekawości: dali Ci instrukcję do montażu taką niby do każdego samochodu etc?

marcusSE:
Tak dokladnie podgrzewane fotele spryskiwacze przednich leflektorow i elektryczne ich ustawianie, ele,lusterka ,szyby wszystko bylo w orginale no ale takiej zeczy jak c.zamek juz nie przewidzieli co dla mnie jest malo zrozumiale :idea: co do tych foteli to swieci tylko kontrolka bo fotel juz nie bardzo chce sie nagrzewac :lol: zreszta jak kupowalismy auto z zona to juz bardzo dlugo stalo i bylo zaniedbane ale jej sie jakos zrobilo tego autka zal i go kupilsmy .Co do tej instrukcji to nie bylo <klotnia> a tak zeby nie byc goloslownym fotka jak wszystko lezy i czeka no teraz to jescze dokupie te ele.szyby . http://img216.imageshack.us/i/zamki001.jpg/

kml:
marcusSE, przy tak bogatym wyposażeniu to bym raczej myslał ze ktoś go wyjął :(

Co do montażu to mogę tylko powiedzieć, że jak wymieniałem siłowniki to rzuciłem okiem w instalację jako taką i z odrobiną pomocy kogoś
"elektrycznego" powinno się bez problemu dać to złożyć :)

kml:

--- Cytat: "lizaczek42" ---Co do zap[alania sie kontrolki check engine to po mojemu jest to przeplywomierz bo mialem tez taka sytuacje w accencie a po wymianie przeplywomierza na nowy kontrolka przestala sie zapalac :->
--- Koniec cytatu ---

Na kompie powinno wyjść bo to nie koniecznie musi być przepływka :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej