Zwracam sie do Was z pytaniem ,od dluzszego czasu mam problem z kontrolka check engine to znaczy bardzo czesto zalacza mi sie ta kontrolka od razu mowie ze auto bylo w warsztacie oczywiscie bylo podpiete pod komputer i nic oprocz ceny ktora zaplacilem (wymienialem wtedy 4 teleskopy na Kayaby itp ) i mysle teraz ze cena ma sie nijak do tego co zostolo zrobione w aucie.Niby silnik ok a kontrolka potrafi sie zalaczac kiedy chce i sama gasnie kiedy chce nie sadze aby to bylo ok, moze ktos z Was ma pojecie przyczyny takiego stanu zeczy nie bardzo interesuje mnie rozwiazanie problemu w stylu "wyciagnij zarowke to problem zniknie :lol: " Auto jest z 98r i powiem ze na poczatku bylem bardzo negatywnie nastawiony do tej marki jednak teraz bardzo zalezy mi na tym aby doprowadzic je do naprawde swietnego stanu technicznego choc licze sie ze moze to kosztowac.Mam jescze jedno pytanie czy moze ktos z Was montowal te pseudo uniwersalne szyby pytam bo ja niestety wymontowalem oba silniczki od szyb bo nie funkcjonowaly jak trzeba i nie wiem czy warto kupowac te uniwersalne czy moze orginaly .