Forum > i20

[i20 PB] Opony i20

<< < (4/10) > >>

weuek:
Prędkościomierz i tak zawsze zawyża prędkość (na każdym homologowanym rozmiarze opon).

zz_top1:
Właśnie założyłem mojemu I20 nowe buty. Kupiłem opony zimowe Rosava 175/70/R14.
Gumiarz stwierdził, że fajny bieżnik. Podobno firma włoska, maszyny angielskie a produkowane na Ukrainie. Gwarancja 2 lata.
Ważne że tanie (518 zł/kpl) oraz w miarę ciche (cichsze niż letnie). 8-)

de_assis:
Na co zwracac uwagę przy kupnie używanych felg? Naturalnie jakieś krzywizny można dostrzec jak są, ale może wiadomo gdzie dobrze sprawdzić czy nie ma jakich ukrytych krzywizn? Nie mam pojęcia o tym, a nie chce iść do lokalnego gumiarza który zwozi takowe felgi z Austrii głownie i pokazać, ze nie mam pojęcia o niczym  :mrgreen: jaka cena by była dobra? 2x w roku po 50zł, w końcu trzeba zakupić na zimówki te felgi i tyle ..

robaszek127:
Wystarczy poszukac po ogłoszeniach lokalnych na olx i kupisz nawet aluski za od 300-400 często nawet już z oponami. Sam tak kupiłem do getza alufelgi i mam 2 komplety na zimę i lato.
Lepiej nie kupować z wysyłką bo bywa różnie  a prostowanie felgi swoje kosztuje. Przy zakupie na olx warto także odżałować te 20zł i sprawdzić felgi u gumiarza na wyważarce.
Nie wiem jak tam do i20 ale do getza pasują tanie i łatwo dostępne felgi grupy WV 4x100 wiec ofert kupa.

Marko:
Ja kupiłem do i20 Nokiany szt 220zł.   Miałem Niokiany wczesniej przy oplu sa zajebiscie ciche  zdarłem je do konca  :lol:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej