Forum > ix35 EL

[ix35 EL] Opony zimowe do ix35

<< < (19/22) > >>

kosmos2011:
Jaro i lukaszK zapraszam do przywitania się tutaj http://hyundaiklub.pl/forum/viewtopic.php?p=57808#57808

J_a_r_o_:

--- Cytat: "jacek2" ---
--- Cytat: "J_a_r_o_" ---Czy ktoś z Was dostał bądź kupił od dealera Hyundaia opony zimowe made in Taiwan?
--- Koniec cytatu ---

Nie chcę głupio pisać, ale wydaje mi się że gdzieś się spotkałem z opisem tego typu produktu- i nie polecam: brak możliwości wyważenia, i jak ktoś chce szybko do Bozi to są jak najbardziej wskazane..... :evil:
--- Koniec cytatu ---

Z wyważeniem odbyło się bez problemu, tylko pozostają wątpliwości co do Taiwańskich opon...?

Swoją drogą zakupiłem je wraz z pojazdem za kwotę 500 zł (taki bonus do zakupu). W dniu odebrania auta, dopiero poznałem kto jest producentem tych jakże "ciekawych" opon.

Dlatego mam pytanie do osób, które są w podobnej sytuacji do mojej, jak Wam się jeździ na tych oponach, jestem ciekaw Waszych komentarzy?

majkel:
Jakie polecacie dokupić opony zimowe i felgi do nowego Hyundaia?
Stal 17" będzie odpowiednia? Ładnie to wygląda na tym aucie?

Zibi:

--- Cytat: "majkel" ---
Stal 17" będzie odpowiednia?
--- Koniec cytatu ---

No proszę Cię, stać Cię na auto za kilkadziesiąt tysięcy i chcesz zakładać tanie stalowe felgi?

cruel:
Akurat stalowe wcale o wiele tańsze od alufelg nie są. Co nie zmiania faktu, że auto będzie wyglądać brzydko. Na zimę 16stki. sporo gumy, dziury nie straszne i opony tańsze od 17stek.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej