Forum > ix35 EL

[ix35 EL] Opony zimowe do ix35

<< < (2/22) > >>

Baca:
Pomimo początku lata będę się rozgladał pomalutku za jakimś zimówkami. Może polecicie jakieś jeszcze oponki w rozsądnej cenie? Chciałbym jeszcze kupić komplet felg. I tu kolejne pytanie. Stal czy aluminium? Słyszałem, że aluminiowe po kilku zimach mogą wygladąć nieciekawie. Może ktoś ma jakies spostrzeżenia w tym temacie.

Zibi:
jedno jest pewne, ix ze stalowymi felgami na pewno będzie wyglądał nieciekawie ... osobiście odkładam 4 tys i w wrześniu rozejrzę się za zimowymi gumami na 16 calowych alusach.

Baca:
Zibi a na jakich zimówkach jeździsz?

Zibi:

--- Cytat: "Baca" ---Zibi a na jakich zimówkach jeździsz?
--- Koniec cytatu ---

jak już kupię, jakoś na jesień, to się pochwalę ... to będą moje pierwsze zimówki w życiu, wcześniej jakoś nie czułem potrzeby :)

Baca:
A może ktoś poleci jakiś sklep/sklep internetowy w Warszawie lub okolicy z dobrymi cenami na zimowki?

[ Dodano: 2012-07-12, 20:39 ]
To koledzy mam jeszcze jedno pytanie. Auto odebrałem na letnich oponach szerokości 225, felga ma 7,5". Słyszałem też, że na zimę niektórzy rekomendują zakup weższych opon. Teraz pytanie o ile można "odchudzić" oponę. Myslałem o zakupie felgi 6,5" i oponach 215/205. Co o tym myslicie?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej