Forum > Santa Fe SM

[Santa Fe SM] Tylny most do Santafki - rodzaje, różnice

<< < (6/10) > >>

felkner:

outdoor5:
Tak zaglądałem na rosyjskie fora, ale czy most z tucsona pasuje do santafki nie wyczytałem (sam mechanizm tak). Dlatego boję się brać, muszę jeszcze sprawę przemyśleć, ewentualnie poczekać trochę na dostawę z anglii (twoi kumple się nie odzywali??). Wydaje mi się ze ten człowiek z którym rozmawiałem przez telefon , który mówił o przekładaniu "bebechów" z tucsona do mnie raczej wiedział z czym to się je, ale zapytać nie zaszkodzi.
A może ktoś z forumowiczów wie czy most z tucsona pasuje??
Dzięki kolego za wszelką pomoc, naprawdę dużo się dowiedziałem, jeśli wybrnę z tematu na pewno napiszę o rezultacie na forum.

felkner:

outdoor5:
Naprawa mostu wykonana, koszt 1000zł plus wysyłka. Naprawa polegała na wymianie mechanizmu sprężania napędu, czyli samej główki w moście. Przeprawa przez naprawę naprawdę ciężka, brak informacji, brak części i serwisów wykonujących podobne naprawy. A tak poza tym to dalej nie wiem jaki mam napęd w aucie - mam mechanizm dołączania napędu ale nie mam przycisku 4WD Lock. Koła przy poślizgu są napędzane wszystkie, ale czy mam napęd ciągle stały czy powyżej jakiejś prędkości się rozłącza to dalej nie wiem.

felkner:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej