Forum > Santa Fe SM
[Santa Fe SM] Tylny most do Santafki - rodzaje, różnice
outdoor5:
A więc jak w temacie, padł mi tylny most w aucie, po poszukiwaniach w internecie i na szrotach poddaję się.
Podobno do wersji 125KM aut. idzie inny dłuższy most (mój ma 45,5cm długości). W salonie powiedzieli, że na pewno idzie inny jak do wersji 113KM manual.
Może macie namiary do jakiegoś sprzedawcy lub serwisu który naprawia takie sprawy?? Będę wdzięczny za każdą podpowiedź.
ps numer wybity na pokrywie mostu: SYJR 013L
felkner:
outdoor5:
Jesteś wielki - dzięki. Zaczynam poszukiwania.
felkner:
outdoor5:
Dokładnie kolego w tym miejscu jest mój numer, ale wpisując go nawet w necie niczego nie znajduje.
Odnośnie opon to miałem je przy zakupie i po jakimś pół roku użytkowania zmieniłem na "prawie" standardowe 215tki (instrukcja takie dopuszcza). Jeździłem na nich półtora roku i się nic nie działo do pewnego momentu.. Myślę że poprostu nadszedł czas mostu, a opony na pewno kiedyś swoje zrobiły. Niedawno powiązywałem fakt uszkodzenia mostu z przeglądem auta gdzie obracane było jedno koło a drugie stało w miejscu - a na moście jest naklejka żeby takich rzeczy właśnie nie robić. Nie wiem, to już teraz chyba mało ważne, trzeba auto naprawić i śmigać dalej bo santafka jako auto naprawdę mi się podoba.
Nawigacja
[#] Następna strona