Forum > Atos / Atos Prime

[Atos Prime] Silnik gaśnie po parę razy, ciężko przejechać 1

<< < (2/4) > >>

Grzech61:
Dziwne, ze kontrolka się zapala, a nie pokazuje błędu  :roll: . Diagnosta profesionalista, czy kolega amator?

strzelec34:
2 x po 130 zaplacilem to raczej nie kolega, tym bardziej ze dorabialem klucz do imobilajzera i myslałem ze tam cos gosc sknocil, ale bledów brak

Nie cytujemy wypowiedzi, na którą odpowiadamy, jeśli jest ostatnią w wątku.
Kasuję cytat. tekla

Grzech61:
Moim zdaniem, jeśli zapalił się check to powinien się zdiagnozować. Możliwe jest również to, że poprzedni właściciel "grzebał" w mapie i jest wyłączona funkcja zapisu błędu. Nie jestem specem od mechaniki ani elektroniki samochodowej, ale słyszałem o takich możliwościach różnych speców.

strzelec34:
no wlasnie trudno wyczuc ,auto sprowadzone z Niemiec z przebiegiem 67tysi ksiazka serwisowa, juz sam nie wiem co robic bo kazda wizyta u mechanika to koszta rosna

Nie cytujemy wypowiedzi, na którą odpowiadamy, jeśli jest ostatnią w wątku.
Kasuję cytat. tekla

Grzech61:
Rocznik 2004, przebieg 67 tys. km to daje ok. 7,5 tys/rok. Bardzo mały przebieg. Zakładając, ze niemiec ( specjalnie pisze z małej litery, by wrogów Narodu przynajmniej w ten sposób upodlić) jeździł tylko do meczetu i Aldika , to albo rzadko się modlił albo nie stać go było na zakupy w markowym sklepie. Wracając do tematu - osobiście sprawdziłbym u innego diagnosty. Nie płać jak nie ma błędu. Check się świeci, auto gaśnie, błędu brak - 130 za podpięcie kabli i :?:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej