Forum > Atos / Atos Prime
[Atos Prime] Silnik gaśnie po parę razy, ciężko przejechać 1
strzelec34:
Witam, niedawno kupilem Atosa Prime z 2004 r i mam problem: auto gasnie, dzis na drodze zgasł mi z 5 razy, zdarzalo sie to pare dni temu, wiec pojechałem na komputer i nic nie wykazało, wymieniłem świece, kable, paski i dalej to samo. Nie dosc ze gasnie, to nie ma mocy. Najwiecej, ile wyciąga to 120. Ma ktos jakies rozwiazanie? Prosze o pomoc.
Int, ort. tekla
potom:
czy gaśnie na wolnych obrotach czy podczas jazdy
strzelec34:
a wiec to jest tak zaświeca sie kontrolka check i szarpie podczas jazdy,a nieraz całkiem sie silnik wyłacza,jesli chodzi o wolne obroty to ma tak ze raz trzyma dobrze a nieraz gasnie,mało tego nie pojedzie wiecej jak 120km na h
Grzech61:
Zdiagnozować jaki błąd wywala. Tak chyba najprościej. Jeśli ciągnie tylko do 120, to najprawdopodobniej działa tylko w trybie awaryjnym.
strzelec34:
bylem z nim na komputerze i nic nie wykryło,malo tego byłem dwa razy bo myslałem ze sie gosc pomylil ale drugi powiedzial to samo ze wszystko ok jesli chodzi o komputer,gdyby nie to ze auto stoi 50 km od Krakowa to problemu by nie było,a ze gasnie podczas jazdy i wtedy brak hamulca to strach tym jechac
Nie cytujemy wypowiedzi, na którą odpowiadamy, jeśli jest ostatnią w wątku.
Kasuję cytat, leci warn. tekla
Nawigacja
[#] Następna strona