Forum > ix35 EL

[ix35 EL] awarie i problemy z naszymi ix-ami35

<< < (2/6) > >>

k3nio:
ale masz Jacku tak, że trzymasz kierownice krzywo aby jechać prosto natomiast puszczając ja skręca Ci w prawo?
jest to niebezpieczne i coś z tym powinni zrobić :-(

ziwasuw:

--- Cytat: "k3nio" ---ale masz Jacku tak, że trzymasz kierownice krzywo aby jechać prosto natomiast puszczając ja skręca Ci w prawo?
jest to niebezpieczne i coś z tym powinni zrobić :-(
--- Koniec cytatu ---
[/i]

Po przejechaniu 2000 km nie zauważyłem, aby po puszczeniu kierownicy gdzieś mi sam skręcał, także fotel mam opuszczony do końca i raczej mi nie opada :lol: ogólnie jestem zadowolony z swego ix'a tylko to spalanie. Co prawda przy moich przebiegach i to da się jakoś przetrawić. Pozdrawiam.

mada:
opadający fotel to już stary temat i serwis po zgłoszeniu wymienia rączkę od fotela a w nowych wozach to poprawili
poza tym bez większych uwag

Festexx:
Po 30 tys.km stwierdzam, że cena tego auta jest adekwatna do jakości - skrzypiące plastiki, hałasująca roleta bagażnika, co do napraw to wymieniono kolumnę kierownicy, łącznik stabilizatora z przodu, klamkę z przyciskiem do otwierania. Teraz padły czujniki parkowania. Jeśli chodzi o moje zdanie to raczej ostatnie auto jakiejkolwiek koreańskiej marki, które kupiłem.

jacek2:

--- Cytat: "Festexx" ---Po 30 tys.km stwierdzam, że cena tego auta jest adekwatna do jakości - skrzypiące plastiki, hałasująca roleta bagażnika, co do napraw to wymieniono kolumnę kierownicy, łącznik stabilizatora z przodu, klamkę z przyciskiem do otwierania. Teraz padły czujniki parkowania. Jeśli chodzi o moje zdanie to raczej ostatnie auto jakiejkolwiek koreańskiej marki, które kupiłem.
--- Koniec cytatu ---

:shock:  :shock:  No niesamowite. Mam już ten przebieg dawno za sobą, i mogę tylko nadmienić że czasami roleta bagażnika się odzywa. Ale te wszystkie usterki?
 To chyba jakaś bzdura, albo kolega sabotuje nasze auta.
 Pisałem dzisiaj z jednym kolegą co się udzielał na starym forum, i on też na auto się nie skarży :idea:  :idea:
Czyli potwierdza się: jak dbasz, tak masz-- :evil:  :evil:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej