Forum > ix35 EL
[ix35 EL] awarie i problemy z naszymi ix-ami35
jacek2:
Czyli walimy po kolei, kto co zepsuł i dlaczego. :oops: :oops:
Jak to naprawił - sam lub przez Aso. (jak np opadający fotel kierowcy :mrgreen: :mrgreen: - nie obżerać się za bardzo, a jak ktoś "krótki" to poduszka pod d.....ę.
8-)
i tak dalej: ruszajcie!!!!
Rybka&Wieprz:
Nie moge sie powstrzymac od smiechu czytajac prowokacje do dyskusji hehe...
Ale na temat:
Po dwoch miesiacach nie doswiadczylem opadania fotela.. ale my go chyba tylko podnosilismy przez pierwszy tydzien.. pozniej sie znudzilo (Rybka 182cm, Wieprz 185cm) :-D :-D
Pstryka mi cos w czasie przelaczania z Parking na Drive(automat), ale kazali to olac.. Podobno ten typ tak ma.
Pozdrawiamy 8-) 8-)
jacek2:
--- Cytat: "Rybka&Wieprz" ---Po dwoch miesiacach nie doswiadczylem opadania fotela.. ale my go chyba tylko podnosilismy przez pierwszy tydzien.. pozniej sie znudzilo (Rybka 182cm, Wieprz 185cm) :-D :-D
--- Koniec cytatu ---
:-P znając życie to sprawa wygląda tak:
jestem znacznie niższy od Wieprza, więc codziennie pompuję swój fotel abym widział coś z za kierownicy. A on opada. Wieprzowi opadł już na sam dół (piszę oczywiście o fotelu!) a przy jego wzroście niema potrzeby go pompować, więc sie przyzwyczaił... :shock: :shock:
k3nio:
niestety po przejechaniu kilka tysięcy km dostrzegłem sporą liczbę wad:/ najbardziej zawiodłem się na układzie kierowniczym, a dokładnie na krzywej kierownicy podczas jazdy na wprost... a strasznie przerywające radio, niefabryczne z nawigacją, odstawiłem w zupełności..... słucham tylko i wyłącznie z pendriva USB. a o jakości głośników już pisać nie będę
zawiodłem się choć sam w sobie ix cały czas mi się podoba :)
jacek2:
--- Cytat: "k3nio" ---/ najbardziej zawiodłem się na układzie kierowniczym, a dokładnie na krzywej kierownicy podczas jazdy na wprost...
--- Koniec cytatu ---
Tak to prawda, we wszystkich ixach które widziałem kierownica jest przestawiona.
:mrgreen: :mrgreen: Tylko mi to osobiście nie przeszkadza. Kwestia przyzwyczajenia.
U mnie radio i głośniki ok :shock: :shock:
Nawigacja
[#] Następna strona