Forum > ix35 EL

[ix35 EL] awarie i problemy z naszymi ix-ami35

<< < (3/6) > >>

Christo218:
Witam!!
Mam problem z moim samochodem, podczas skrętów zapala się oświetlenie podsufitki. Czym może być spowodowana ta usterka??

Pozdrawiam

Festexx:
No sorry kolego ale co ma dbanie do wymiany kolumny kierownicy, łącznika stabilizatora albo klamki do systemu bezkluczykowego juz nie wspominając o czujnikach parkowania ? Chciałbyś żeby twój IX wyglądał jak mój.... a jak nie masz pojęcia o czym mowa to może nie zabieraj głosu w dyskusji.

jacek2:

--- Cytat: "Festexx" ---No sorry kolego ale co ma dbanie do wymiany kolumny kierownicy, łącznika stabilizatora albo klamki do systemu bezkluczykowego juz nie wspominając o czujnikach parkowania ? Chciałbyś żeby twój IX wyglądał jak mój.... a jak nie masz pojęcia o czym mowa to może nie zabieraj głosu w dyskusji.
--- Koniec cytatu ---

Nie nadymaj się tak bo Ci może żyłka pęknąć tu i ówdzie, i już swego ix nie zobaczysz. Wszystko jest w formie dyskusji i to w sferze żartów. Jeśli odbierasz to inaczej - to masz problem osobisty :roll:  :roll:

Christo218:
Hej!! Może ktoś jednak zechciałby odpowiedzieć na moje zapytanie??

jacek2:

--- Cytat: "Christo218" ---Hej!! Może ktoś jednak zechciałby odpowiedzieć na moje zapytanie??
--- Koniec cytatu ---

Widzisz.... tu jest zasadniczy problem..... chyba nikt Ci nie potrafi pomóc - musisz zgłosić problem do ASO. Ale pewnie to bagatelka - jakaś niedrożność w ukł elektrycznym :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej