Forum > ix35 EL

[ix35 EL] awarie i problemy z naszymi ix-ami35

<< < (5/6) > >>

królik:
Witam kolegow na nowym forum po długiej przerwie
Na początku chcialbym niektórym kolegom wyjasnic że usterki typu:stuki w przednim zawieszeniu, ukladzie kierowniczym,zepsute czujniki cofania ,opadający fotel to w moim przypadku norma i to nie jest kwestia dbałości lecz wady konstrukcyjne.
ostatnio byłem na akcji serwisowej związanej z wymiana części przedniego zawieszenia a w najbliższym czasie z powodu dalej słyszalnych stuków stawiam samochód na wymianę czegos w układzie kierowniczym.
Czy coś jeszcze dodac w temacie usterek niezależnych od kierowcy
A tak w ogóle to jest nie najgorszy
pozdrawiam

Gringo:

--- Cytat: "królik" ---usterki typu:stuki w przednim zawieszeniu, ukladzie kierowniczym,zepsute czujniki cofania ,opadający fotel to w moim przypadku norma i to nie jest kwestia dbałości lecz wady konstrukcyjne.
--- Koniec cytatu ---
Niestety, to choroby "wieku dziecięcego" (2010)...
Ja mam auto z pierwszych montaży w Czechach...kontrola jakości pozostawia trochę do życzenia ...wiem, to taśma i roboty, a nie ręczne montowanie, ale mimo wszystko... niestety trzeba po tych robotach (i kontroli jakości!) to i owo potem poprawiać... :-/

jacek2:
A ja odpukać mam teraz spokój ze wszystkimi bolączkami wieku dziecięcego. Nic nie stuka nic nie puka, tylko leję w zbiornik i tłukę kilometry.... :shock:

Gringo:
Szczęściarz ;-)

Mam nadzieję, że i u mnie spokój niebawem zawita...jak skończę walkę z przednim "plumkającym" zawieszeniem  :-/

jacek2:

--- Cytat: "Gringo" ---Szczęściarz ;-)

Mam nadzieję, że i u mnie spokój niebawem zawita...jak skończę walkę z przednim "plumkającym" zawieszeniem  :-/
--- Koniec cytatu ---

Zobaczysz, zapomnisz o tym niebawem i będziesz śmigał jak niemowle w wózeczku - bezszmerowo.... :oops:  :oops:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej