Forum > ix35 EL

[ix35 EL] przeglądy ceny i opinie ASO

<< < (9/12) > >>

grzegon:
no niestety i prawda jest taka, że większość tego co kupujemy, nie tylko w sferze motoryzacji, jest oszukane, podrobione, przerobione itd. i jeśli ktoś jeszcze tego nie wie to chyba żyje w jakimś własnym "matrixie"

zomol:
Dzisiaj robiłem przegląd po 20 tys i .......... okazało się, że nie jest potrzebny bo Hyundai zmienił tabelę serwisową i w silniku 1.6 GDI przegląd robi się co 30 tys  :mrgreen:
Mało tego kilka składników robionych wcześniej przy każdym przeglądzie m.in wymiana płynu hamulcowego teraz robi się co drugi przegląd - jednak potrafią miło zaskoczyć  :-P
Ja mimo wszystko zrobiłem przegląd bo już byłem psychicznie i finansowo nastawiony  :lol:  a ponadto niepokoiło mnie zgrzytanie przy ruszaniu pod górę (okazało się  , że pół osie były niedokręcone)
Cena przeglądu Viamot Kraków 478 zł

ak_11:
Przegląd po roku (albo 30 tys. km) 1.6 GDI. Koszt 415 zł + własny olej (wchodzi ok 3 litrów). ASO SMH Toruń. Sprawnie, miło i fachowo.

jacek2:
Szykuje mi się teraz przegląd po III roku. Cena w Wałbrzychu 350 zł za przegląd, ale do tego mogę mieć swój olej i filtry. Najechane mam prawie 50 000km. Nie wymieniałem jeszcze filtra paliwa. Teraz go wymienię. Jest niestety najdroższy 95 zł. Pozostałe filtry to:
-powietrza 48 zł
-olejowy 30 zł
-kabinowy 65zł
Olej kosztuje 2x po 4 litry 118 zł za pojemnik....
Mimo że taniej to ceny i tak bolą :oops:  :shock:

zomol:

--- Cytat: "jacek2" ---
Mimo że taniej to ceny i tak bolą :oops:  :shock:
--- Koniec cytatu ---

Nie marudź  :mrgreen:

W 2009r cena przeglądu w ASO VW dla Passata 1.9 TDI ponad 1200 zł  :shock:
To było w 2009r a ciekawe ile teraz kroją  :-P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona