Forum > Santa Fe (2006-

[Santa Fe CM] Światła do jazdy dziennej - Santa Fe CM

<< < (3/6) > >>

DjKosmit:

--- Cytat: "jlupino" ---Przypuszczam,że podczas kontroli jak tylko postój by działał to by sie nawet nikt nie skapnął,ze to nie ori
--- Koniec cytatu ---

Do samo pomyślałem :) ale pewności nie ma że tak będzie.

Czy Koledzy mają zdjęcie lampy z tyłu lub/i rozebranej w celu identyfikacji tego miejsca do montażu ??

tibadu:
Znalazłem coś takiego, ciekawe czy w te pomarańczowe miejsca dałoby się wstawić paski led. Jakieś kabelki z nich wychodzą więc może...

Seriws alledrogo w wyszukiwarce wpiszcie 3491801159 (linka nie podam bo mi usuwają posta)

albert:
Jeśli zamieścisz link do Allegro, to za miesiąc, czy dwa, aukcja zostanie przeniesiona do archiwum i link będzie martwy. Najlepiej zrobić zrzut strony z aukcją, wtedy nawet za rok, jak ktoś będzie przeglądał ten temat, to będzie wiedział, o co tu chodziło. To dla wygody nas wszystkich, a nie szykany.  :-)

mirek70:
Witam...

wracam do bieżącego tematu ,,Światła do jazdy dziennej - Santa Fe CM,, przeglądając neta znalazłem zdjęcie Santa Fe z takimi światłami, czy ktoś posiada takie - jakiś namiar gdzie można kupić ?
Wyglądają bardzo naturalnie, nieprzesadnie :

Jureq:
gdyby tylko nie ta cena: http://www.ath-hinsberger.de/tagfahrlicht-hyundai-santa-fe-cm.html

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej