Forum > Santa Fe (2006-

[Santa Fe CM] Światła do jazdy dziennej - Santa Fe CM

<< < (6/6)

lukaszpiast:
A jak podlaczyles ?? Gdzie się podpinales?? I jeśli możesz podać co to za Ledy ? Fajnie i schludnie to wygląda.

mirekp:

--- Cytat: "mirek70" ---Witam...
Podobny temat już był ale dotyczył SM...a jak wygląda to w CM ? Proszę o informacje szczególnie od osób mających założone światła do jazdy dziennej ...może jakieś zdjęcia
Dziękuję
--- Koniec cytatu ---

Ja zrobiłem takie. Dzienne i kierunki  w miejscu postojowych, a postój w kierunkach :) .Projekt ukończony w 99% , ale zięć sprzedał auto, a ja mam ksenony. Jak ktoś byłby zainteresowany to zapraszam, oddam za przysłowiową "flaszkę" czegoś dobrego :)

Fabiosoldier:

--- Cytat: "mirekp" ---
--- Cytat: "mirek70" ---Witam...
Podobny temat już był ale dotyczył SM...a jak wygląda to w CM ? Proszę o informacje szczególnie od osób mających założone światła do jazdy dziennej ...może jakieś zdjęcia
Dziękuję
--- Koniec cytatu ---

Ja zrobiłem takie. Dzienne i kierunki  w miejscu postojowych, a postój w kierunkach :) .Projekt ukończony w 99% , ale zięć sprzedał auto, a ja mam ksenony. Jak ktoś byłby zainteresowany to zapraszam, oddam za przysłowiową "flaszkę" czegoś dobrego :)
--- Koniec cytatu ---

A można dokładny opis jakie ledy z gdzie mozna kupić  i jak podłączyć???.

west40:
Lampy od kolegi forumowego Pana Mirka zakupione i zamontowane. Żadnego problemu podczas podłączania, po prostu pług and play.
Jak ktoś szuka podobnego modułu lub innych bajerów do lamp to można kupić na hidretrofit.pl

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej