Forum > Instalacja LPG, CNG, inne

Jaka instalacja Do V6 ?

<< < (3/5) > >>

cezaros:
Ja już kupiłem to auto z taką instalacją (m.in. to że ma instalacje "renomowanej" firmy BRC zaważyło też o kupnie samochodu). A po 2 tzw. autoryzowany serwis BRC w warszawie nie wiedział co wsadza do silnika v6?? zrobili kaszane a teraz walą głupa i udają perfidnie ze nie wiedzą o co chodzi. Teraz dopiero wiem ze nie ma żadnej różnicy między tzw. tanimi instalacjami lpg a "z wyższej półki" to taka ściema dla motłochu nie warto przepłacać. w toyocie mam jakieś najtańsze lovato z wtryskami valteka czy coś podobnego (30 zł sztuka) i zrobilem do tej pory 150 tys. km i niedawno dopiero wymieniałem wtryski - instalacja działa bezbłędnie (regularnie tylko zmieniałem filtry).  Wnioski nasuwają się same.

kowal2000:
Bo podstawa do dobry gazownik

Szrama:

--- Cytat: "kowal2000" ---Bo podstawa do dobry gazownik
--- Koniec cytatu ---

Zgadzam się w 100%.

Ja mam akurat instalację BRC i nie mogę powiedzieć złego słowa. Ojciec ma w Mitsubishi Lancer Kombi również instalację BRC, zamontowaną w fabrycznie nowym samochodzie, przebieg ok 100 000 km i żadnych problemów, tylko wymiana filtrów i okresowe podłączenie komputera na przeglądach.

Najważniejsze to dobry gazownik i odpowiednie dobrane elementy do instalacji (reduktor, wtryski itd.)

Hants:
A ja kocham moje BRC24. Wtryski wytrzymaly ponad 200 tys km. Poza tym - w ogole jej juz nie obsluguje - ot filterek wymienie od czasu do czasu ;)

cezaros:
Panowie skoro tak zachwalacie BRC to może kupicie ode mnie moja instalkę?? mam już założony stag 300 i wtryski hanna teraz wiem ze to jest to - spalanie 12 - 15 przy ciężkiej nodze zero szarpań auto wręcz fruwa jak baletnica. Miałem demonstracyjnie wywalić te klamoty przed serwisem autoryzowanym BRC w Rzeszowie (który kilka razy próbował coś z tym zrobić to samo w Tarnowie i w Warszawie) ale widzę ze skoro tylu wyznawców tej "Firmy"  jest tu na forum to jeszcze na tym zarobie?? ktoś chętny to proszę na priv. Jak nikt nie wyrazi chęci zakupu to będę miał niezłą zabawę.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej