Forum > Instalacja LPG, CNG, inne

Jaka instalacja Do V6 ?

<< < (2/5) > >>

cezaros:
Ja mam silnik 2,7 i instalacje brc. Jeśli masz wybór to nie zakładaj tej brc to badziew straszny. ja swoją bede okolo 15 lipca wywalał i wstawiam staga 300 na wtryskiwaczach hanna. u mnie szarpie strasznie i pali 20 l/100 km porażka zupełna 3 zakłady autoryzowane brc sie poddały (łącznie z flagowym z tarnowa czakramem) oczywiscie kazali mi na dzien dobry wymienic kable swiece i cewke (oczywiście szapranie nie ustało) dodam ze spalanie na benzynie mam 10-11 l/100 km i jeździ idealnie lekko jak baletnica a na tym badziewiu ciężko mulaście no i przerywa. Jeżeli twardo upierasz sie przy brc to poczekaj jak ja zdemontuje ten badziew podasz mi adres to ci wyśle całą kompletna graciarnie. instalka to brc seqent 56 z wtryskiwaczami keihin.

mephisto:
Ja montuje staga wtryski baraccuda reduktor kme silver butla w kole 55l wlew pid rejestracja tylna

cezaros:
dobrze ze chociaż jedna dusza uratowana przed brc  :-D  a poważnie mi zaproponowali wtryskiwacze hanna czy te baraccudy są lepsze (oszczędniejsze??) czy po prostu takie montuje i z doświadczenia wie ze dobre

mephisto:
Mozna je plynnie regulowac a hanow nie. Poza tym sa tak samo dobre

mirek70:
Nie dziwię się że miałeś problem z BRC sequent 24 - instalacja ta jest przeznaczona do samochodów 3 lub 4 cylindrowych więc skąd pomysł założyć ją do 2.7 V6 ???

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej