Forum > Instalacja LPG, CNG, inne
Jaka instalacja Do V6 ?
Hants:
Po co mam kupować kolejny, skoro już mam jeden zestaw bezproblemowo działający od lat? ;-)
Podaj cenę za wtryski - te zawsze łatwo spieniężyć.
hiko:
--- Cytat: "cezaros" ---Miałem demonstracyjnie wywalić te klamoty przed serwisem autoryzowanym BRC w Rzeszowie (który kilka razy próbował coś z tym zrobić to samo w Tarnowie i w Warszawie) ale widzę ze skoro tylu wyznawców tej "Firmy" jest tu na forum to jeszcze na tym zarobie??
--- Koniec cytatu ---
Instalacja ssie czy gazownik niewydarzony? Ja zawsze obstawiam tę drugą opcję.
cezaros:
ok w takim razie podajcie mi adres dobrego gazownika który grzebie przy tym szajsie. Ja wam to sprzedam za grosze a wy poźniej będziecie mnie na forum jeździć ze jestem oszust i sprzedaje niesprawną instalacje (chociaż serwisy wmawiają mi jak PREMIER polakom ze jest dobrze a ja się czepiam). Wtryski są nowe bo się dałem nabrać i wymieniłem wszystkie 6. Jak serwis ode mnie nie odkupi ich to puszczam je po 50 zł (w brc 220 zł) parownik po 50 a centralkę 100. Ale raczej najprawdopodobniej zniszczę wszystko żeby ktoś poźniej nie cierpiał jak ja.
hiko:
--- Cytat: "cezaros" ---ok w takim razie podajcie mi adres dobrego gazownika który grzebie przy tym szajsie.
--- Koniec cytatu ---
Zrób sobie wycieczkę do Krakowa i uderz do LPG House. Mogę się założyć o sześciopak leszka, że sobie poradzą :)
Hants:
--- Cytat: "cezaros" ---Jak serwis ode mnie nie odkupi ich to puszczam je po 50 zł
--- Koniec cytatu ---
Dogadamy sie ;-)
PS. Wyedytuj tego 'rudego' bo na tym forum nikt sie nie czepia cudzego wygladu. Poza tym Tekla ostatnio chyba byla ruda :-)
Nawigacja
[#] Następna strona