Forum > ix35 EL

[ix35 EL] Dokładka tempomatu

<< < (12/39) > >>

Robik:
Dokladka tempomatu wymaga posiadania w Ix35 w wersji minimum comfort z radiem z obsluga bluetooth jak masz wersje style spokojnie mozesz wymienic panel z prawej strony wraz z kabelkiem lub zabawic sie w wymiane calej kierownicy tak jak ja zrobilem. Mam wrazenie ze byla to szybsza opcja zreszta moja kierownica byla bardziej wytarta niz ta ktora kupilem na rynku wtornym.

jacek2:

--- Cytat: "Robik" ---Dokladka tempomatu wymaga posiadania w Ix35 w wersji minimum comfort z radiem z obsluga bluetooth jak masz wersje style spokojnie mozesz wymienic panel z prawej strony wraz z kabelkiem lub zabawic sie w wymiane calej kierownicy tak jak ja zrobilem. Mam wrazenie ze byla to szybsza opcja zreszta moja kierownica byla bardziej wytarta niz ta ktora kupilem na rynku wtornym.
--- Koniec cytatu ---

Zgadza się; wymiana kierownicy jest szybszą opcją posiadania tempomatu. Trudności nastręczają plastyki na kierownicy ze sterowaniem. Ich demontaż jest dosyć kłopotliwy.

kiepero:
Jeżeli macie zamiar wymieniać całą kierownicę to lepiej od razu obszyjcie ja prawdziwą skórą :)

aker:
Podobnie jak kolega lessiu2 mam problem z tempomatem.
Mam ix35 w wersji Style. Wymieniłem plastik i wiązkę kabli w kierownicy. Podświetlenie przycisków tempomatu działa i na tym koniec. Proszę o pomoc lub chociaż jakieś sugestie :-/

Przyznaję, że wymieniałem wiązkę bez odłączania akumulatora. Wszystkie klawisze działają poprawnie, brakuje tylko tempomatu.
Elementy nowej kierownicy są z 2013 roku, mój samochód z 2012.

kosmos2011:
Wrzuć zdjęcie tego przycisku.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej