Forum > Sonata
[Sonata EF] Jakie sanki/wózek Sonata 1999 2.0
krisss.79:
Panowie kupuje nowe sanki,chciałem sprzedać auto ale nie dostał bym za nie więcej niż 3 tyś ,dołożył by 2 kafle i co bym kupił w tym segmencie?,już nie wspomnę o tym ze trzeba by było wymienić rozrząd i inne rzeczy ,tu mam juz wymieniony rozrząd ,sprzęgło i inne rzeczy.Panowie czy sonatka ma jeszcze jakieś wady konstrukcyjne oprócz tych sanek?
Monter:
No krisss mi też udało się kupić sanki bez złych historii za 600 zł/stan bdb/ , a co do Soni to z tego juz się naczytałem i sprawdziłem w swojej to wymieniłem tylne wachacze ,rozrząd i takie tam pierdoły tj. głośniki /własne car audio-głośniki,wzmacniacz,sub/. Jako auto to jedynie omega była tak wygodna a Sonie trzeba po prostu lubić :-)
krisss.79:
Monter, Ja niestety nie znalazłem dobrych używanych sanek,no chyba że gośc od którego kopiłeś te sanki ma jeszcze 2 parę he he ;)W każdym bądź razie zamawiam nowe.
Pozdro
Monter:
Z tego co wiem to nasze Sonie mają inne sanki/ w mojej są 2001-2004 do tzw. okulara/. Ale jak by co to są za 750 z wysyłką na aledrogo i jeszcze jedne na zamówienie. :-D Temat mi teraz najbliższy.
krisss.79:
Ale są za 750 zł sanki do twojego auta czy do mojego tez znalazłes?,bo jesli są za tą kasę do mojego to biere he he :)
[ Dodano: 2014-07-17, 09:58 ]
Witam
Nowe sanki juz dotarły,czas sie zabrac za wymiane,prosze o rade kolegów którzy wymieniali ta czesc -jak poszło z wymianą,czy były jakieś problemy itd
Pozdrawiam
[ Dodano: 2014-07-18, 23:39 ]
Nowe sanki juz dotarły,czas sie zabrac za wymiane,prosze o rade kolegów którzy wymieniali ta czesc -jak poszło z wymianą,czy były jakieś problemy itd
Pozdrawiam
Nawigacja