Forum > i40 VF

[i40 VF] Lista problemow I40

<< < (29/52) > >>

Iktorn:
Choody po pierwsze u mnie trasa to 90% przebiegu + min. używania hamulców.
Po drugie osiołki z ASO nawet nie wspomniały na przeglądzie o kończących się klockach (5 czy 6 tys. km temu)

choody:
no chyba ze;) ale nie wspomniales, ze robisz wiecej trasy dlatego taki wniosek nie chcialem urazic ;)

Iktorn:
Ponowna "awaria" systemu bezkluczykowego. Wg serwisu wszystko jest ok. Mogą zdiagnozować tylko jak awaria wystąpi przy nich.  :evil:  :evil:  :evil:
Następnym razem zadzwonię do geniusza z ASO i niech sobie auto z garażu z zaciągniętym ręcznym wyciąga.
Ponadto gdzieś odpadło zabezpieczenie od gniazda zapalniczki i nie działa właściwie. Oczywiście brak jakieś części uniemożliwia LENIOM uwzględnienie tego w ramach gwarancji. Ciekawe jak coś się rozpadnie, np. silnik na części pierwsze, to też tak powiedzą ?
Chyba koniecznie chcą stracić klienta.
Następne auto biorę z wykupionym serwisem i niech nygusy zasuwają. Tyle że to może nie być już hultaj. :cry:

[ Dodano: 2015-09-03, 17:01 ]
Kolejny raz auto się nie otworzyło  :cry:

Andy123:
Na dziurawych drogach wyraźnie z prawej strony kokpitu coś stuka i denerwuje. :-x
W okolicach prawej kratki nawiewu powietrza nad schowkiem.

Czy ktoś przerabiał ten temat i może udało się usunąć te denerwujące pukanie ?

Dziękuje za pomoc.

leonek67:
Witam
W mojej i40 było to samo co mnie doprowadzało do szału zmiana temperatury ,jazda na dziurach i trzeszczało ,stukało itp.
Problem rozwiązał mi (oby nie zapeszyć :-P )serwis ASO w Rybniku , oni wiedzą o problemie i nie z byli mnie jak w innych ASO.
Równierz w i30 występuje podobny problem.
Pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej