Forum > ix35 EL
[ix35 EL] przegląd gwarancyjny po 12 miesiącach
virtuatylda:
Gdzie polecacie zrobić przegląd w Poznaniu ... jakie koszty po 1 roku?
Dzięki!!!
aurum:
Hmmm... a może po prostu w salonie, w którym kupiłeś. Natomiast, jeśli nie jesteś z Poznania i mieszkasz w pobliżu trasy Poznań - Kalisz, to polecam auto centrum lis w Kaliszu. Moim znajomi (posiadacze hyundaia i mitsubishi) serwisują tam i są zadowoleni. Dodatkowo, w necie też dużo pozytywów na ich temat, np. forum hyundai i30. Może warto nadłożyć parę kilometrów do ASO na dobry serwis.
Pozdrawiam, aurum
Mleko:
Umawiacie sie jakos duzo wczesniej na przeglad?
Ja mam pierwszy we wrzesniu, powinienem juz zadzwonic?
gurszczak:
Mleko, aż takiego ruchu nie ma ja mam pierwszy przegląd w sierpniu zadzwoniłem z ciekawości jak z terminami akurat ja mam najbliżej do Płocka generalnie chodziło mi o sobotę jakaś i chyba wszystkie soboty mieli wolne bo pytali kiedy chce. Biorę części swoje (filtr oleju, powietrza, kabinowy i olej) olej nie wiem jaki ale znajomy poleca jakiś texaco który spełnia normę a5/b5 wiec chyba go zaleje. Dam znać ile kosztowało i co zrobili. Mam chęć zgłosić na gwarancji radio bo cos gubi fale i oczywiście gąbki hehe. Dodatkowo zauważyłem ze cos akumulator jest mokry przy plusie wiec tez to powiem. Wiecej po roku nie zaobserwowałem :)
Mleko:
Jestem zaskoczony, ze mozesz swoje czesci przywiezc. Ja jeszcze nie pytalem, ale z tego co czytalem to czesto zabraniaja miec cokolowiek swojego :-|
Nawigacja
[#] Następna strona