Forum > Accent

Wymiana rozrządu / pompa wodna

<< < (3/7) > >>

waxain:
Niestety muszę sprostować informacje co do ASO. Dziś otrzymałem informację, że niestety nie mogą tego zrobić (wymienić rozrządu) bo nie mają urządzenia do zdejmowania rolek w dieslu ...szok! Po obdzwonieniu naprawdę wielu miejsc, została mi już tylko naprawa za 800zł (wraz z wymianą pompy) na zamiennikach w jednym z warsztatów. Do tego terminy napraw są typu "wrzesień" (tu całe szczęście będę miał na "za tydzień").

Hants:
I naprawde wierzysz, ze w nieautoryzowanym warsztacie takie urzadzenie do sciagania rolek (???) beda mieli? Przeciez wymiana rozrzadu to chyba trzecia najczesciej wykonywana czynnosc w ASO - zaraz po wymianach oleju i plynow do spryskiwaczy..

waxain:
Szczerze - nie mam pojęcia. Czemu nie mają tego urządzenia (a spory warsztat mają) pozostaje także dla mnie zagadką. Tu link na potwierdzenie, że jest na liście ASO:

ASO tarnowskie góry

Co do "nieautoryzowanego" warsztatu - tak mają urządzenie do ściągania rolek (to jest bardzo duży warsztat).

BartBartez:
Ło matko. ASO nie ma sprzętu? To może do Korei trzeba się przejechać na wymianę? Na pewno sama robota będzie tania. Ja dalej pozostanę przy swojej zasadzie - "z dala od ASO", chyba że tylko na zakupy

IgoReCzeK:
Witam. Czytam te kilka ostatnich postów i myślę sobie, że to chyba jakaś parodia ASO, a nie ASO. Pozostawię bez komentarza, bo to jest co najmniej żenujące ( brak narzędzi do obsługi marki samochodów, na które uzyskało się autoryzację ). Pozdrawiam Igor.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej