Forum > ix35 EL
[ix35 EL] brakujące gadżety w ix35
B.Wojcieszak:
Jak się zbierze te całe litania to powstanie obraz samochodu którego jeszcze nie stworzono, jest w nocnych snach o potędze projektantów Astona Martina i prawdopodobnie pierwszy raz użyją takiej elektroniki w citroenie.
Ja bym chciał i bardzo potrzebował do życia m.in.:
- wyswietlacze lcd wmontowane w kierownice wyświetlające orientację północ-południe
- szklaną podłogę, by widzieć po czym mój aston martin jeździ
- aparat tlenowy podwieszony do dachu bo czasami potrzebuje sobie powdychać
- guzik automatycznej zmiany opon z letnich/zimowe
Wiecej grzechow nie pamietam, za wszystkie bardzo żałuję. Proszę o pokutę, naukę i rozgrzeszenie. Obiecuję dołożyć $ następnym razem do Q7.
yach:
--- Cytat: "Zibi" ---
--- Cytat: "gurszczak" ---Zgadza się u mnie TRIP też nie podświetlony tak samo jak pokrętło od obniżania świateł :(
--- Koniec cytatu ---
podświetlane są przyciski i pokrętła, których można używać podczas jazdy, a zabawa komputerem pokładowym do takich nie należy.
--- Koniec cytatu ---
Ja uważam, że zabawa komputerem może nie, ale myślę, że został on tam zamontowany by podczas jazdy kontrolować między innymi :zasięg samochodu, jego przebieg dzienny, czas jazdy, tak ja w innych markach ( Opel - sterowanie z kierownicy, Skoda sterowanie na manetce włączania wycieraczek itp.) W naszych samochodach z niektórymi włącznikami przekombinowano- przycisk składania/rozkładania lusterek zwewnetrznych, nie rozumiem dlaczego nie został podświetlony.
Koniec marudzenia i tak nie jest najgożej ( inaczej bym nie kupił :-).
Zibi:
panowie z przeglądaniem kompa jest jak z rozmową przez telefon podczas jazdy (zabronione ale praktykowane), zamiast patrzeć na jezdnie będziecie śledzili wskazania kompa, a już składanie lusterek nie wiem po co komu, w końcu składam tylko gdy zaparkuję.
marbrzozk:
Odnosnie otworów na kubki (?) w konsoli środkowej: czy ktoś opatentował jakiś sposób na zapełnienie tych dziur (rodzaj popielniczki) lub takiej modyfikacji aby nadawały się do trzymania kubków (w większości modeli samochodów, nawet przy podobnym rozwiązaniu, w środku otworów znajdują się jakies gumowe wypustki, które powodują usztywnienie kubka).
kosmos2011:
http://hyundaiklub.pl/forum/viewtopic.php?p=42665&highlight=#42665
Nawigacja
[#] Następna strona