Forum > ix35 EL

[ix35 EL] brakujące gadżety w ix35

<< < (10/13) > >>

gurszczak:
Mnie denerwuje ze jeśli wycieraczki są na auto to zawsze przy odpaleniu auta musza sie załączyć - bezsensu jak szyba sucha. Brak automatycznego opuszczania szyby pasażera automat tylko po stronie kierowcy. Brak miejsca na kawę :) te przy podłokietniku jest w bezsensowny miejscu i bardzo nieporeczne. Przycisk od zmiany danych na komputerze w bezsensownym miejscu - dobrze ze po FL jest na kierownicy.

wieloryb7:
Apropos tego cudownego przysku TRIP. Czy u Was też jest niepodświetlony?

Mi brakuje najbardziej ciągle widocznego zegara, na NY800 jest on tylko wyświetlany w menu głównym (no i w nawigacji bez względu na jej autora).

gurszczak:
Zgadza się u mnie TRIP też nie podświetlony tak samo jak pokrętło od obniżania świateł :(

Zibi:
podświetlane są przyciski i pokrętła, których można używać podczas jazdy, a zabawa komputerem pokładowym do takich nie należy.

gurszczak:
Nie wiem może jestem dziwny ale wiele razy mi się zdarzyło używać komputera pokładowego podczas jazdy sprawdzić średnie spalanie, ile km pozostało do następnego tankowania - za to nigdy tego nie używałem na postoju :) więc uważam że akurat to powinno być w dogodnym miejscu dla kierowcy jak również podświetlenie. Koniec OT. :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej