Forum > ix35 EL
[ix35 EL] brakujące gadżety w ix35
yach:
--- Cytat: "Zibi" ---panowie z przeglądaniem kompa jest jak z rozmową przez telefon podczas jazdy (zabronione ale praktykowane), zamiast patrzeć na jezdnie będziecie śledzili wskazania kompa, a już składanie lusterek nie wiem po co komu, w końcu składam tylko gdy zaparkuję.
--- Koniec cytatu ---
Często składam podczas wjazdu na prom, a rozkładanie wczesnym rankiem ( w ciemnościach) wymaga pomacania w celu znalezienia przycisku. Moim zdaniem konstruktorom nie chodziło o ergonomię, a raczej o spore oszczędności. :->
cark:
--- Cytat: "wieloryb7" ---Apropos tego cudownego przysku TRIP. Czy u Was też jest niepodświetlony?
Mi brakuje najbardziej ciągle widocznego zegara, na NY800 jest on tylko wyświetlany w menu głównym (no i w nawigacji bez względu na jej autora).
--- Koniec cytatu ---
Przycisk TRIP też mam niepodświetlony.
Mamy podobne zdanie na temat zegara. Dlatego dokupiłem: aliexpress
Zegarek, data, termometr i woltomierz w jednym.
BigT:
--- Cytat: "Zibi" ---panowie z przeglądaniem kompa jest jak z rozmową przez telefon podczas jazdy (zabronione ale praktykowane)
--- Koniec cytatu ---
Gdzie jest zakazane ?
Radek:
Drodzy,
A czy macie tak samo , że jak włączycie nawiew na szybę to od razu włącza wam się AC i nawiew na maxa? i tak za każdym razem bez ( po wyłączeniu i włączeniu zapłony nie zapamiętuje poprzedniego ustawienia )
i u mnie jeszcze świruje komputer pokładowy
na początku po zakupie jak zatankowałem do pełna to sam się zerował licznik średniego spalania, teraz już się sam nie zeruje, i przy tym nie wiem w jaki sposób liczenie to się odbywa gdyż np po przejechaniu pełnego baku i zatankowaniu czyli wiem ile litrów spaliłem różnica między kompem a rzeczywistości jest prawie litr.
Jak da się ustawić automatyczne zamykanie drzwi po przekroczeniu pewnej prędkości ? tylko w serwisie ? płatne ? ktoś robił ?
mogło by być doświetlanie zakrętów , skoro jest moduł świateł dziennych i follow home to powinien od razu coś takiego zawierać .
brakuje mi tez trybu auto dla okna pasażera z przodu
autodomykanie szyb z pilota też by się przydalo... w każdym vw jest fabrycznie.. no ale nie ma co porównywać w ten sposób.
cark:
--- Cytat: "Radek" ---Drodzy,
A czy macie tak samo , że jak włączycie nawiew na szybę to od razu włącza wam się AC i nawiew na maxa? i tak za każdym razem bez ( po wyłączeniu i włączeniu zapłony nie zapamiętuje poprzedniego ustawienia )
--- Koniec cytatu ---
Też tak mam
--- Cytuj ---
Jak da się ustawić automatyczne zamykanie drzwi po przekroczeniu pewnej prędkości ? tylko w serwisie ? płatne ? ktoś robił ?
--- Koniec cytatu ---
Po zakupie miałem, poczym zanikło. W serwisie ustawili na nowo. Za darmo, ale nie wiem, czy to dzięki gwarancji, czy jest to bezpłatne.
--- Cytuj ---mogło by być doświetlanie zakrętów , skoro jest moduł świateł dziennych i follow home to powinien od razu coś takiego zawierać .
--- Koniec cytatu ---
Też tak uważam
--- Cytuj ---brakuje mi tez trybu auto dla okna pasażera z przodu
autodomykanie szyb z pilota też by się przydalo... w każdym vw jest fabrycznie.. no ale nie ma co porównywać w ten sposób.
--- Koniec cytatu ---
W fordzie c-maxie z 2004 r też miałem, a tutaj - zonk
[ Dodano: 2014-05-20, 15:10 ]
--- Cytat: "wieloryb7" ---Apropos tego cudownego przysku TRIP. Czy u Was też jest niepodświetlony?
--- Koniec cytatu ---
Jednak jest on podświetlony, przepraszam za błędny wpis
Nawigacja
[#] Następna strona