Forum > ix35 EL
[ix35 EL] brakujące gadżety w ix35
cruel:
Cóż, brakuje przede wszystkim tempomatu. Dziwne, że nie ma tego nawet jako opcji w wersji Komfort. Z tego co się orientowałem to dostępny jest dopiero w najbogatszej wersji.
Brakuje też opcji napędu 4x4. Cóż, nie jest to stały napęd więc nawet przy silniku 1.6 nie byłoby żadnego dyskomfortu. Automatu też oczywiście dostać nie można.
Brakuje domykania szyb z pilota. Nie ma też automatycznego podnoszenia/opuszczania wszystkich szyb. Tylko trzeba ciągle dzyngla trzymać aby to uczynić.
Czegoś mi jeszcze brakuje względem meganki,ale zapomniałem :) Trochę renata mnie rozpieściła swoim wyposażeniem mimo, że wersja w zasadzie jedna z podstawowych ale wzbogacona kilkoma pakietami.
zomol:
Wczoraj kupiłem dla żony 12 letnie Audi A4 i po otwarciu maski właśnie mi się przypomniało czego mi jeszcze brakuje w IX35 .............. siłownika maski :!: :!: :!:
Krew mnie zalewa jak każdorazowo po otwarciu maski muszę podpierać ją "tyczką" jak w Polonezie :-P
vqsoft:
mozna wstawić siłownik do łady.. na forum kianki jest to praktykowane.. koszt niewielki a wrażenie bezcenne ;)
linkinlp:
"automatycznego domykania szyb + składanie lusterek automatyczne"
rzeczywiscie cos takiego by sie przydalo szczegolnie w lato kiedy nie rzadko jezdzi sie z otwartymi oknami i szyberdachem. niestety nie da sie tego zaprogramowac w komputerze (pytalem w serwisie) bo w aucie nie ma w ogole takiego modulu. jedyne co mozna wlaczyc w kompie to autoblokada drzwi po ruszeniu auta (jakies 15km/h).
zapewne wielu z was przeszperalo internet w poszukiwaniu jakiegos modulu do szyb lusterek i szyberdachu. tez poszperalem ale nie znalazlem za wiele. //www.youtube.com/watch?v=wKA5plfiA7U
pisalem do czlowieka ale bez odzewu.
btw u mnie w serwisie powiedzieli ze moga mi zamontowac jakis modul ale sam musze sobie go znalezc bo oni jeszcze na dobry nie trafili. niby super przyjamniej gwarancji sien ie straci tylko najpierw trzeba taki modul gdzies znalezc :)
moze ktos juz cos takiego robil?
jag888:
jest do kupienia w tym sklepie, ale slabo znam ten jezyk :)
smart window
tu juz lepiej - angielski
smart window 2
Nawigacja
[#] Następna strona